ОБЗОР коли под наем, ОБЗОР рент а кар

Обзор коли под наем »  Автомобил под наем » Обзор
Hi: 
Low: 

Обзор
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Изключително доволни сме от избора си вече за втори път, много точни, коректни и любезни. Колата беше в отлично състояние и много чиста. Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена и качество. Благодарим ви и се надяваме пак скоро да използваме вашите автомобили! 😊 Александър Атанасов2021-08-12
ОБЗОР
Map Обзор
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ОБЗОР. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ОБЗОР - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ОБЗОР  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ОБЗОР! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Обзор.

Обзор Коли под наем » Онлайн търсене

Обзор Автомобили под наем » Категории

Обзор Автомобили под наем » Модели

Обзор » Под наем

Обзор » Информация

Обзор е приветлив и спокоен курорт, разположен край обширен залив в подножието на най-източната част на Стара планина, на 60 км южно от Варна и на 74 км северно от Бургас. Дългата 6 км великолепна плажна ивица и новопостроените първокласни хотели и туристически съоръжения привличат мнгобройни туристи в Обзор. За вашето удобство или за разнообразие от живота на плажа, може да наемете кола в Обзор и да поемете по крайбрежния път, който се вие през очарователни малки селца и предлага поразителни гледки от бреговата линия. За да резервирате лесно кола под наем в Обзор онлайн, разгледайте нашата специална селекция от коли под наем и най-изгодните рент а кар оферти за Обзор. През китни хълмисти лозови райони, може лесно да достигнете с кола под наем и живописния крайбрежен град Бяла, най-бурния нос в България – нос Емине, на 14 км южно от Обзор или останките от средновековната крепост Емона.

  Обзор »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Обзор »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Обзор »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Обзор »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Обзор » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Обзор не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ОБЗОР КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ОБЗОР:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Обзор коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Обзор.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Обзор коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Обзор се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Обзор.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Обзор коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Обзор. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Обзор и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Обзор коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Обзор включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Обзор коли под наем
Всички коли под наем в Обзор имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Обзор коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Обзор коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Обзор.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Обзор коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Обзор.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Обзор коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Обзор коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Обзор.