ЛЕТИЩЕ СОЛУН коли под наем, ЛЕТИЩЕ СОЛУН рент а кар

Летище Солун коли под наем »  Автомобил под наем » Летище Солун
Sun Hi: 
Low: 
17°
14°
Летище Солун
Temperature13°C
Mon Hi: 
Low: 
15°
12°
Както винаги останахме много доволни от обслужването. Илия2021-08-10
ЛЕТИЩЕ СОЛУН
Map Летище Солун
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЛЕТИЩЕ СОЛУН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЛЕТИЩЕ СОЛУН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЛЕТИЩЕ СОЛУН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЛЕТИЩЕ СОЛУН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Летище Солун.

Летище Солун Коли под наем » Онлайн търсене

Летище Солун Автомобили под наем » Категории

Летище Солун Автомобили под наем » Модели

Летище Солун » Под наем

Летище Солун » Информация

Въздушният трафик към и от втория по големина град в Гърция се обслужва от македонското международно летище Солун. Летището в Солун е разположено на 15 км югоизточно от центъра на града и е второ по големина и третото най-заето летище в Гърция, което обслужва почти 4 милиона пътници на година. Международното летище в Солун предлага директни полети до и от много градове в Европа, както и полети през други градове за Северна Америка. Летището е важна база за компании като Aegean Airlines, Olympic Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Lufthansa, Malev, Alitalia и много други международни и вътрешни авиолинии. Има и много нискобюджетни авиолинии, които летят редовно до Солун. Летището в Солун предлага също така директни полети до други градове в Гърция и островите Крит, Родес, Санторини и Миконос. Въпреки че летището се обслужва от таксита и публичния транспорт, най-удобния и бърз начин до сърцето на оживения град е с кола под наем и ще имате възможността да разгледате забележителностите, които предлага тази уникална историческа и културна столица. Motoroads.com е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата за вашата семейна почивка или бизнес пътуване. Motoroads предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Благодарение на онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да получите цената за вашето пътуване и да резервирате колата, която предпочитате. За да достигнете Халкидики поемете по националната магистрала, която ще ви отведе до входа на първия полуостров Касандра и неговите красиви плажове и изключителни крайбрежни курорти. Оттам можете да се придвижите до другите два полуострова Ситония и Атос. Пътуването до Атина отнема 6-7 часа, 516 км. За да достигнете българската столица София ще ви отнеме около 5 часа ако тръгнете на север по международния път Е79. За три часа и половина ще стигнете до ски -курорта Банско, който се намира североизточно на около 250 км от летище Солун.

  Летище Солун »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Летище Солун »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Летище Солун »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Летище Солун »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Летище Солун » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Летище Солун не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЛЕТИЩЕ СОЛУН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЛЕТИЩЕ СОЛУН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Летище Солун коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Летище Солун.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Солун коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Летище Солун се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Летище Солун.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Летище Солун коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Летище Солун. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Летище Солун и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Летище Солун коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Летище Солун включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Летище Солун коли под наем
Всички коли под наем в Летище Солун имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Летище Солун коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Летище Солун коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Летище Солун.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Летище Солун коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Летище Солун.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Летище Солун коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Солун коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Летище Солун.