СОПОТ коли под наем, СОПОТ рент а кар

Сопот коли под наем »  Автомобил под наем » Сопот
Mon Hi: 
Low: 

Сопот
Temperature1°C
Tue Hi: 
Low: 

-2°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
СОПОТ
Map Сопот
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СОПОТ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СОПОТ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СОПОТ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СОПОТ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Сопот.

Сопот Коли под наем » Онлайн търсене

Сопот Автомобили под наем » Категории

Сопот Автомобили под наем » Модели

Сопот » Информация

Сопот е разположен в подножието на стръмните южни склонове на централна Стара планина в западната част на Розовата долина. Намира се на 136 км източно от София, на 5 км западно от Карлово и на 61 км южно от Троян. Сопот заема почетно място в българската история като месторождението на известния българския писател Иван Вазов. Другата основна атракция на Сопот е боровата гора с много туристически пътеки, която се намира северно от града нагоре по ниските сколнове на Стара планина. Тук се намира и едно от най-добрите места в България за кросове през пресечена местност, делтапланеризъм, и параглайдинг с възможности за обучение. Ако искате да наемете кола в Сопот, ние от Motoroads се стремим да ви предложим най-изгодните рент а кар цени в Сопот, както и ефикасен начин да резервирате онлайн желаната от вас кола под наем само с три лесни стъпки. Това заедно с експедитивното ни онлайн и офлайн рент а кар обслужване ще ви гарантират незабравимо преживяване в Сопот.

  Сопот »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Сопот »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Сопот »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Сопот »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Сопот » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Сопот не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СОПОТ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СОПОТ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Сопот коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Сопот.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Сопот коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Сопот се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Сопот.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Сопот коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Сопот. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Сопот и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Сопот коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Сопот включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Сопот коли под наем
Всички коли под наем в Сопот имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Сопот коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Сопот коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Сопот.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Сопот коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Сопот.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Сопот коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Сопот коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Сопот.