ВРАЦА коли под наем, ВРАЦА рент а кар

Враца коли под наем »  Автомобил под наем » Враца
Fri Hi: 
Low: 
21°
Враца
Temperature9°C
Sat Hi: 
Low: 
23°
15°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
ВРАЦА
Map Враца
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ВРАЦА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ВРАЦА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ВРАЦА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ВРАЦА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Враца.

Враца Коли под наем » Онлайн търсене

Враца Автомобили под наем » Категории

Враца Автомобили под наем » Модели

Враца » Информация

Град Враца е разположен в полите на Врачанския Балкан в западна Стара планина. Намира се на 116 км североизточно от София и на 38 км югоизточно от Монтана. Един от най-живописните градове в България, Враца ще очарова всеки посетител с величествените си скали, които започват с вертикалното ждрело Вратцата, което се издига към планината западно от центъра на града, с високата си 13 метра каменна часовникова кула, датираща от 17-ти век и интересните музеи. Разположен в един от най-богатите на карстови образования райони в България, Враца е също така отправна точка към множество пещери, като впечатляващата Леденика, разположена на 16 км югозападно от града, към красивите Черепишки манастир и манастир Седемте Престола, към много алпийски скали за алпинисти и катерачи. За да получите най-добрата рент а кар оферта за Враца, използвайте нашата лесна и ефективна онлайн резервационна система. Ние не само предлагаме сигурен онлайн начин за резервиране на коли под наем във Враца, но и имаме за цел да осигурим на нашите клиенти най-конкурентните цени и най-качественото рент а кар обслужване на пазара. Следващата стъпка е да изберете кола по ваш избор, място на вземане на колата под наем във Враца, датата и часа на рент а кар доставката, и да пристъпите към резервирането на избрания от вас автомобил под наем само с няколко натискания на клавиатурата.

  Враца »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Враца »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Враца »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Враца »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Враца » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Враца не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ВРАЦА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ВРАЦА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Враца коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Враца.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Враца коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Враца се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Враца.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Враца коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Враца. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Враца и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Враца коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Враца включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Враца коли под наем
Всички коли под наем в Враца имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Враца коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Враца коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Враца.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Враца коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Враца.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Враца коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Враца коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Враца.