ШУМЕН коли под наем, ШУМЕН рент а кар

Шумен коли под наем »  Автомобил под наем » Шумен
Hi: 
Low: 

Шумен
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Удобна, надеждна кола, 7 местна, СУВ с камера за задно виждане, с голям багажник и висок пътен просвет. Фирмата подсигури автомобил с нашите изисквания в точния момент. Изключително любезно обслужване. Красимира2024-25-01
ШУМЕН
Map Шумен
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ШУМЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ШУМЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ШУМЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ШУМЕН! Шумен.

Шумен Коли под наем » Онлайн търсене

Шумен Автомобили под наем » Категории

Шумен Автомобили под наем » Модели

Шумен » Информация

Шумен се намира между Варна и Велико Търново в подножието на най-ниското разклонение на Стара Планина, по средата между Черноморското крайбрежие и река Дунав, на 381 км североизточно от София и на 115 км югоизточно от Русе. Шумен е отправна точка към историческите места Мадара, първите български столици Плиска и Велики Преслав и дори Kотел, ако сте с кола под наем. Самият град Шумен има богато историческо наследство: няколко древни паметника, интересни църкви и къщи-музей, Томбул джамия, която е безспорно най-красивата в България и втората по големина работеща джамия на Балканите, и не на последно място грандиозната средновековна крепост, датираща от ранната желязна епоха и по-късно охранявала пътя до Велики Преслав. Най-удобният и бърз начин да посетите българската Троя – уникалния Мадарски конник, който е в списъка на Юнеско за културно-историческо наследството и който датира от третия век преди новата ера, е с кола под наем (само за 15 минунти). Много лесно достъпни от Шумен с кола под наем са и близко разположените руини на Плиска и Преслав, като в Преслав ще видите огромни крепостни стени от масивен камък, които са обграждали величествения средновековен град. Насладете се на вашия престой в Шумен, като резервирате предварително предпочитания от вас автомобил под наем чрез нашата онлайн резервационна система за коли под наем. Тя е изключително лесна за използване и ви осигурява моментални оферти за коли под наем и потвърждения на рент а кар услугите в реално време.

  Шумен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Шумен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Шумен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Шумен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Шуменне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ШУМЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.