ШУМЕН коли под наем, ШУМЕН рент а кар

Шумен коли под наем »  Автомобил под наем » Шумен
Hi: 
Low: 

Шумен
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
ШУМЕН
Map Шумен
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ШУМЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ШУМЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ШУМЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ШУМЕН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Шумен.

Шумен Коли под наем » Онлайн търсене

Шумен Автомобили под наем » Категории

Шумен Автомобили под наем » Модели

Шумен » Информация

Шумен се намира между Варна и Велико Търново в подножието на най-ниското разклонение на Стара Планина, по средата между Черноморското крайбрежие и река Дунав, на 381 км североизточно от София и на 115 км югоизточно от Русе. Шумен е отправна точка към историческите места Мадара, първите български столици Плиска и Велики Преслав и дори Kотел, ако сте с кола под наем. Самият град Шумен има богато историческо наследство: няколко древни паметника, интересни църкви и къщи-музей, Томбул джамия, която е безспорно най-красивата в България и втората по големина работеща джамия на Балканите, и не на последно място грандиозната средновековна крепост, датираща от ранната желязна епоха и по-късно охранявала пътя до Велики Преслав. Най-удобният и бърз начин да посетите българската Троя – уникалния Мадарски конник, който е в списъка на Юнеско за културно-историческо наследството и който датира от третия век преди новата ера, е с кола под наем (само за 15 минунти). Много лесно достъпни от Шумен с кола под наем са и близко разположените руини на Плиска и Преслав, като в Преслав ще видите огромни крепостни стени от масивен камък, които са обграждали величествения средновековен град. Насладете се на вашия престой в Шумен, като резервирате предварително предпочитания от вас автомобил под наем чрез нашата онлайн резервационна система за коли под наем. Тя е изключително лесна за използване и ви осигурява моментални оферти за коли под наем и потвърждения на рент а кар услугите в реално време.

  Шумен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Шумен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Шумен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Шумен »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Шумен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Шумен не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ШУМЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ШУМЕН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Шумен коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Шумен.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Шумен коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Шумен се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Шумен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Шумен коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Шумен. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Шумен и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Шумен коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Шумен включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Шумен коли под наем
Всички коли под наем в Шумен имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Шумен коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Шумен коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Шумен.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Шумен коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Шумен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Шумен коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Шумен коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Шумен.