Коли под наем в България - летище София, Бургас, Варна, Пловдив наем на кола

Коли под наем » София автомобил под наем, Бургас рент а кар, летище Варна кола под наем, Пловдив рентакар, Сънчев бряг наем на евтин автомобил, Златни пясъци коли под наем, рент а кар, Русе наем на коли. Автомобили под наем в България.

 Кола под наем » Онлайн Резервация

Кола под наем

CUSTOMER COMMENTS  Секцията "Коли под наем" на Motoroads Ви предлага изключително лесен и ефективен начин за наем на автомобил в България. Едно от ценните предимства на нашата онлайн система за резервиране е КАЛКУЛАТОРА за изчисляване цената за рент а кар на автомобил. Чрез него в реално време може да пресметнете точната цена за наем на кола и за ваше удобство можете да добавите дадена оферта в секцията "Любими" на вашия компютър.

  Също така чрез нашата ТЪРСАЧКА за коли под наем в България можете да намерите над 200 модела автомобили разположени в повече от 130 населени места. Потвърждаването на резервация за автомобил под наем е изключително лесно и в същото време 100% защитено чрез най-модерна 3-D технология за разплащане онлайн с кредитни карти. За ваше удобство в рент а кар секцията на Motoroads всички автомобили са подредени по категории, градове и модели, като всяка кола има подробно описание на нейните характеристики придружено със снимки и цени за наем за съответния период.

  Motoroads доставя коли под наем 24-часа в денонощието. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в повече от 100 населени места и курорти в страната. Можете да наемете почти всичко от нас - евтина малка кола, джип 4x4, седан автоматик, комби или семеен миниван, луксозна лимузина, транспортен ван, микробус или автобус, мотоциклет, велосипед или скутер.

ЕВТИНИ КОЛИ ПОД НАЕМ » MOTOROADS.COM

  Автопаркът на Мотороадс се състои основно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват - неограничени километри, пълно автокаско, винетка и допълнителен шофьор - безплатно на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно до две детски столчета. Нашите постоянни клиенти ползват отстъпки за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка все още, моля свържете се с нас

  Нашите цени за коли под наем в България включват: доставка 24 часа в денонощието, неограничени километри, гражданска отговорност, пълна застраховка автокаско, винетка, пътна помощ и безплатен допълнителен шофьор на договора за наем.

 • ПЪЛНА РЕНТ А КАР ЗАСТРАХОВКА: **
  - Гражданска отговорност рент а кар
  - Автокаско рент а кар
 • НЕОГРАНИЧЕНИ КИЛОМЕТРИ
 • БЕЗ ТАКСА за промяна/отмяна на рент а кар резервация *
 • БЕЗ ТАКСА рент а кар при закъснение на полета
 • До 2 безплатни детски седалки при рент а кар
 • БЕЗ ТАКСА рент а кар за 2-ри шофьор
 • Предплатена винетка за България
 • Денонощна рент а кар доставка
 • 24 часа телефонна връзка
 • Пътна помощ рент а кар
 • Протокол от КАТ е задължителен **
  При промяна/анулация с 24 часа предизвестие *

АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ » ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

КРАЙНА ЦЕНА
Сравнявайте цената за наем на автомобил само след като сте взели предвид какво включва тя. Повечето компании за коли под наем рекламират нереално ниски цени за наем на автомобил на ден, но впоследствие се оказва, че тази цена не включва пълна застраховка на автомобила и трябва да заплатите множество допълнителни такси - летищни, зимни гуми, извънработно време, гориво и т.н.
MOTOROADS: На нашата уеб страница след натискане на бутона " КАЛКУЛИРАЙ" прозрачно показваме сумата за наем на автомобил и какво включва тя. Това е крайната цена, която ще заплатите без никакви допълнителни разходи.

ГОРИВО
Бъдете много внимателни при избора на компания за кола под наем с оглед на политиката ѝ спрямо горивото на автомобила. Най-неизгодният вариант е, когато трябва да заплатите предварително пълен резервоар с гориво и накрая да го върнете празен. Това води до значителни допълнителни разходи за вас. Масово рент-а-кар компаниите прилагат политиката да получите автомобила с полупълен резервоар и да го върнете по същия начин. Най-коректният начин, е да получите автомобила с пълен резервоар и да го върнете пълен.
MOTOROADS: Нашата политика за горивото на автомобила е ПЪЛЕН - ПЪЛЕН освен в много натоварени дни при недостиг на време да заредим автомобилите между резервациите.

ЗАСТРАХОВКА
Пълната застраховка на автомобила е много важно перо в калкулирането на неговата крайна наемна цена. Винаги питайте дали цената включва пълна застраховка на автомобила!
MOTOROADS: За ваше спокойствие, нашите цени за наем на автомобил включват задължителна гражданска отговорност и пълно автокаско.

ПРОБЕГ НА АВТОМОБИЛА
Повечето компании за коли под наем предлагат неограничени километри, но все още някои утвърдени имена на пазара имат ограничен дневен пробег. Уверете се, че компанията, която сте избрали предлага неограничени километри за всички автомобили.
MOTOROADS: Всички автомобили под наем, които предлагаме са с неограничен пробег.

ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
Повечето рент а кар компании изискват детските столчета да се заплащат допълнително. Това значително увеличава наемната цена на автомобила особено при многодетни семейства.
MOTOROADS: Ние предлагаме до 2 детски столчета или седалки абсолютно безплатно.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФЬОР
Когато в групата ви има двама или трима шофьори при наем на автомобил е много по-лесно и удобно за Вас. Тази услуга обикновено се заплаща допълнително, но ви дава спокойствие и прави вашето пътуване значително по-леко и спокойно.
MOTOROADS: Ние предлагаме втори допълнителен шофьор абсолютно безплатно.

ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ
Много често компаниите изикват при получаване на автомобила под наем да заплатите допълнително за бъде оборудван със зимни гуми. Ако не заплатите рискувате да пътувате с автомобил с летни гуми при зимни условия.
MOTOROADS: Нашите автомобили са винаги оборудвани с подходящи за сезона гуми.

ЗАКЪСНЕНИЯ И ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
Добра идея е да попитате предваритено вашата компания, какви такси прилага, ако закъснеете за получаването на автомобила под наем.
MOTOROADS: Ние доставяме автомобили 24 часа в денонощието без такса за закъснение.