ЕЛЕНИТЕ коли под наем, ЕЛЕНИТЕ рент а кар

Елените коли под наем »  Автомобил под наем » Елените
Sun Hi: 
Low: 
16°
11°
Елените
Temperature10°C
Mon Hi: 
Low: 
19°
12°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ЕЛЕНИТЕ
Map Елените
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЕЛЕНИТЕ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЕЛЕНИТЕ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЕЛЕНИТЕ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЕЛЕНИТЕ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Елените.

Елените Коли под наем » Онлайн търсене

Елените Автомобили под наем » Категории

Елените Автомобили под наем » Модели

Елените » Под наем

Елените » Информация

Ваканционно селище Елените е разположено в красив залив на българската южна Ривиера, само на 10 км северно от Слънчев бряг и едва на 40 км от летище Бургас. Елените е популярна дестинация, най-вече за цялостни туристически пакети. Селището е изградено основно от луксозни хотели и самостоятелни и много атрактивни варосани къщи-вили, разположени сред идеално поддържани градини, разнообразни спортни съоръжения и прекрасен спокоен плаж. Във ваканционно селище Елените ще намерите превъзходни условия за лятна почивка сред естествена природа с всички необходими за целта туристически удобства и услуги. Aвтопаркът на Motoroads за коли под наем ви дава бързо и сигурно рент а кар решение за Елените и свободата да разгледате град Несебър и неговото богато историческо наследство, мега-кърорта Слънчев бряг, Свети Влас и четвъртия по-големина град в България – Бургас от удобството на предпочитаната от вас кола под наем.

  Елените »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Елените »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Елените »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Елените »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Елените » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Елените не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЕЛЕНИТЕ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЕЛЕНИТЕ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Елените коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Елените.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Елените коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Елените се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Елените.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Елените коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Елените. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Елените и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Елените коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Елените включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Елените коли под наем
Всички коли под наем в Елените имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Елените коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Елените коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Елените.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Елените коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Елените.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Елените коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Елените коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Елените.