БЛАГОЕВГРАД коли под наем, БЛАГОЕВГРАД рент а кар

Благоевград коли под наем »  Автомобил под наем » Благоевград
Mon Hi: 
Low: 
38°
22°
Благоевград
Temperature27°C
Tue Hi: 
Low: 
37°
24°
Резервацията и предоставената услуга, а именно наем на автомобил беше много лесна и без никакви забележки. Колата беше в отлично състояние и не сме имали проблеми по пътя. Наложи ни се да удължим резервацията и нямаше абсолютно никакъв проблем, служителите на компанията бяха много усложливи и откликнаха веднага и удължихме наема само с имейл. Със сигурност ще се възползваме отново от услугите на Мотороадс:) Симона Русева2021-25-05
БЛАГОЕВГРАД
Map Благоевград
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БЛАГОЕВГРАД. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БЛАГОЕВГРАД - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БЛАГОЕВГРАД  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БЛАГОЕВГРАД! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Благоевград.

Благоевград Коли под наем » Онлайн търсене

Благоевград Автомобили под наем » Категории

Благоевград Автомобили под наем » Модели

Благоевград » Под наем

Благоевград » Информация

Оживеният университетски град Благоевград се намира на 100 км южно от София, на 53 км северозападно от Разлог, на 60 км северозападно от известния ски курорт Банско и на 65 км северно от Сандански. С живописния си старинен квартал и модерен център, Благоевград е идеалното място за всякакви социални контакти – от чуждестранните студенти от Американския университет до Пиринския туристически форум. Със своя ярък куптурен живот, богато наследство и удобните траснпортни връзки с останалата част от Пирин планина, Благоевград е и идеалното място, от което може да се разгледа района. Ако търсите бързо и надеждно решение за кола под наем в Благоевград, разгледайте специалните рент а кар оферти за Благоевград от Motoroads по-долу и резервирайте кола под наем в реално време, като използвате нашата лесна и сигурна онлайн резервационна система за коли под наем.

  Благоевград »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Благоевград »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Благоевград »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Благоевград »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Благоевград » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Благоевград не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БЛАГОЕВГРАД КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БЛАГОЕВГРАД:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Благоевград коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Благоевград.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Благоевград коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Благоевград се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Благоевград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Благоевград коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Благоевград. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Благоевград и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Благоевград коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Благоевград включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Благоевград коли под наем
Всички коли под наем в Благоевград имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Благоевград коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Благоевград коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Благоевград.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Благоевград коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Благоевград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Благоевград коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Благоевград коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Благоевград.