САПАРЕВА БАНЯ коли под наем, САПАРЕВА БАНЯ рент а кар

Сапарева Баня коли под наем »  Автомобил под наем » Сапарева Баня
Fri Hi: 
Low: 

-7°
Сапарева Баня
Temperature-4°C
Sat Hi: 
Low: 
-6°
-14°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
САПАРЕВА БАНЯ
Map Сапарева Баня
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в САПАРЕВА БАНЯ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в САПАРЕВА БАНЯ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. САПАРЕВА БАНЯ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В САПАРЕВА БАНЯ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Сапарева Баня.

Сапарева Баня Коли под наем » Онлайн търсене

Сапарева Баня Автомобили под наем » Категории

Сапарева Баня Автомобили под наем » Модели

Сапарева Баня » Информация

Сапарева баня е разположен на северозападните склонове на Рила планина, на 15 км югоизточно от Дупница и на 45 км югоизточно от София. Сапарева баня е добре известен балнеоложки център благодарение на неговата уникална геотермална минерална вода, най-горещата в Европа и единствения активен гейзер на Балканите. Миналото и настоящето на спа курорта са свързани с лечебните свойства на тези минерални извори, което личи от останките от старите крепостни стени на някога важно тракийско селище, разположено на този древен главен римски път от Кюстендил през Самоков и Пловдив към Истанбул. Курортът Сапарева баня има голям потенциал, за да стане най-добрата целогодишна спа, ски и голф туристическа дестинация в страната. Той е една от най-честите отправни точки към северозападна Рила, известна със Седемте Рилски езера, резервата и водопада Скакавица, планинския курорт Паничище и много туристически хижи. Може да се насладите на вашата почивка в Сапарева баня най-пълноценно, ако имате свободата, която ви дава една кола под наем. Ако резервирате желания от вас автомобил под наем в Сапарева баня, може лесно да разгледате популярните туристически места в региона, а и столицата София е на по-малко от час път с кола. За целта е необходимо просто да се възползвате от нашата онлайн рент а кар система за резервации и ще получите бърз и сигурен начин да запазите предпочитания от вас автомобил под наем в Сапарева баня в реално време.

  Сапарева Баня »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Сапарева Баня »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Сапарева Баня »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Сапарева Баня »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Сапарева Баня » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Сапарева Баня не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

САПАРЕВА БАНЯ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В САПАРЕВА БАНЯ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Сапарева Баня коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Сапарева Баня.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Сапарева Баня коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Сапарева Баня се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Сапарева Баня.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Сапарева Баня коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Сапарева Баня. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Сапарева Баня и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Сапарева Баня коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Сапарева Баня включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Сапарева Баня коли под наем
Всички коли под наем в Сапарева Баня имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Сапарева Баня коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Сапарева Баня коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Сапарева Баня.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Сапарева Баня коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Сапарева Баня.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Сапарева Баня коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Сапарева Баня коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Сапарева Баня.