САПАРЕВА БАНЯ коли под наем, САПАРЕВА БАНЯ рент а кар

Сапарева Баня коли под наем »  Автомобил под наем » Сапарева Баня
Sun Hi: 
Low: 
26°
20°
Сапарева Баня
Temperature21°C
Mon Hi: 
Low: 
27°
20°
Както обикновено: всичко беше точно и коректно. Получихме колата в часа, в който колата беше поръчана и беше върната точно в часа, в който трябваше да бъде върната. Нямаше проблеми. Страхотен екип, удобно обслужване, добра комуникация. Много сме доволни, благодаря много. Алехандер Шустер2024-17-06
САПАРЕВА БАНЯ
Map Сапарева Баня
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в САПАРЕВА БАНЯ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в САПАРЕВА БАНЯ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. САПАРЕВА БАНЯ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В САПАРЕВА БАНЯ! Сапарева Баня.

Сапарева Баня Коли под наем » Онлайн търсене

Сапарева Баня Автомобили под наем » Категории

Сапарева Баня Автомобили под наем » Модели

Сапарева Баня » Информация

Сапарева баня е разположен на северозападните склонове на Рила планина, на 15 км югоизточно от Дупница и на 45 км югоизточно от София. Сапарева баня е добре известен балнеоложки център благодарение на неговата уникална геотермална минерална вода, най-горещата в Европа и единствения активен гейзер на Балканите. Миналото и настоящето на спа курорта са свързани с лечебните свойства на тези минерални извори, което личи от останките от старите крепостни стени на някога важно тракийско селище, разположено на този древен главен римски път от Кюстендил през Самоков и Пловдив към Истанбул. Курортът Сапарева баня има голям потенциал, за да стане най-добрата целогодишна спа, ски и голф туристическа дестинация в страната. Той е една от най-честите отправни точки към северозападна Рила, известна със Седемте Рилски езера, резервата и водопада Скакавица, планинския курорт Паничище и много туристически хижи. Може да се насладите на вашата почивка в Сапарева баня най-пълноценно, ако имате свободата, която ви дава една кола под наем. Ако резервирате желания от вас автомобил под наем в Сапарева баня, може лесно да разгледате популярните туристически места в региона, а и столицата София е на по-малко от час път с кола. За целта е необходимо просто да се възползвате от нашата онлайн рент а кар система за резервации и ще получите бърз и сигурен начин да запазите предпочитания от вас автомобил под наем в Сапарева баня в реално време.

  Сапарева Баня »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Сапарева Баня »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Сапарева Баня »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Сапарева Баня » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Сапарева Баняне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

САПАРЕВА БАНЯ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.