ГОВЕДАРЦИ коли под наем, ГОВЕДАРЦИ рент а кар

Говедарци коли под наем »  Автомобил под наем » Говедарци
Tue Hi: 
Low: 
16°
11°
Говедарци
Temperature13°C
Wed Hi: 
Low: 
11°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
ГОВЕДАРЦИ
Map Говедарци
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ГОВЕДАРЦИ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ГОВЕДАРЦИ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ГОВЕДАРЦИ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ГОВЕДАРЦИ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Говедарци.

Говедарци Коли под наем » Онлайн търсене

Говедарци Автомобили под наем » Категории

Говедарци Автомобили под наем » Модели

Говедарци » Информация

Село Говедарци е разположено на 80 км на юг от София, на 13 км югозападно от Самоков и на 20 км от Боровец по пътя за Мальовица в подножието на Рила планина. Говедарци е отправна точка за множество туристически маршрути във величествената Рила планина, включително и до фантастичните Седем рилски езера и Рилския манастир. Този факт, както и достъпните възможности за настаняване, правят Говедарци една желана дестинация за ски ваканция през зимата и за прохладна почивка през лятото. Ако желаете да наемете кола в Говедарци, Motoroads.com предлага пълен пакет от рент а кар услуги в Говедарци. Необходимо е само да продължете към нашата онлайн търсачка за коли под наем в Говедарци по-долу, да изберете кола под наем по ваш избор за получите моментално безплатна оферта, и само за няколко минути да резервирате онлайн предпочитаната от вас кола под наем в ски курорта Говедарци.

  Говедарци »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Говедарци »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Говедарци »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Говедарци »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Говедарци » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Говедарци не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ГОВЕДАРЦИ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ГОВЕДАРЦИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Говедарци коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Говедарци.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Говедарци коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Говедарци се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Говедарци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Говедарци коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Говедарци. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Говедарци и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Говедарци коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Говедарци включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Говедарци коли под наем
Всички коли под наем в Говедарци имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Говедарци коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Говедарци коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Говедарци.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Говедарци коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Говедарци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Говедарци коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Говедарци коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Говедарци.