ЛЕТИЩЕ НИЦА мотори под наем, ЛЕТИЩЕ НИЦА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Ница » Цена на мотоциклети под наем » Летище Ница
Thu Hi: 
Low: 
11°
10°
Летище Ница
Temperature15°C
Fri Hi: 
Low: 
11°
10°
Триумфа не беше от най-младите, но беше в добро състояние, нова гума и спирачка отпред, куфар, куфар всичко по поръчка. Технически няма проблеми. Много хубаво предаване. Всичко беше страхотно, отново с удоволствие. Сусане Hаселбринк2024-25-01
ЛЕТИЩЕ НИЦА
Map Летище Ница
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ НИЦА, ФРАНЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Ница включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Ница.

Мотори под наем – Летище Ница » Онлайн търсене

Летище Ница мотори под наем » Категории

Летище Ница наем на мотоциклет » Модели

Летище Ница » Под наем

Летище Ница » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Ница предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Ница или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Ница и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Ница и Франция.

Mотоциклети под наем в Летище Ница »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Ница.

  Летище Ница »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Ница »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Ница »  Изчислете цена за наем на мотоциклет