ДЮНИ коли под наем, ДЮНИ рент а кар

Дюни коли под наем »  Автомобил под наем » Дюни
Fri Hi: 
Low: 

Дюни
Temperature9°C
Sat Hi: 
Low: 

-3°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
ДЮНИ
Map Дюни
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ДЮНИ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ДЮНИ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ДЮНИ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ДЮНИ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Дюни.

Дюни Коли под наем » Онлайн търсене

Дюни Автомобили под наем » Категории

Дюни Автомобили под наем » Модели

Дюни » Под наем

Дюни » Информация

Ваканционно селище Дюни е съвременен морски курорт, разположен на южната българска ривиера, на 8 км от Созопол и на 40 км от Бургас. Дюни е прочут със своите невероятни пясъчни плажове, които се простират на 3 км на юг и са осеяни с естествени дюни, с плиткото си и спокойно море, с луксозните си хотели под формата на атрактивни варосани вили, разположени сред естествена горска растителсност и с идеална гледка към морето. Може да се насладите на голямо разнообразие от водни спортове, както и на всякакви видове туристически услуги в Дюни. Така че курорта е идеално място за почивка за всички спортни ентусиасти и семейства с деца. Ако се нуждаете от кола под наем в Дюни, Motoroads.com ви дава възможност да наемете автомобил под наем в Дюни онлайн на атрактивни цени и да се възползвате от нашия лесен за използване резервационен метод, който покрива всички страни на вашия рент а кар в Дюни. Ако наемете кола в този отличен морски курорт, може да посетите живописния Созопол, интересните резервати Аркутино и Алепу или девствени плажове в района, а също така да разгледате река Ропотамо и природния резерват Ропотамо.

  Дюни »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Дюни »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Дюни »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Дюни »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Дюни » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Дюни не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ДЮНИ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ДЮНИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Дюни коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Дюни.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Дюни коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Дюни се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Дюни.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Дюни коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Дюни. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Дюни и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Дюни коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Дюни включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Дюни коли под наем
Всички коли под наем в Дюни имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Дюни коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Дюни коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Дюни.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Дюни коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Дюни.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Дюни коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Дюни коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Дюни.