АПРИЛЦИ коли под наем, АПРИЛЦИ рент а кар

Априлци коли под наем »  Автомобил под наем » Априлци
Fri Hi: 
Low: 
19°
Априлци
Temperature12°C
Sat Hi: 
Low: 
21°
14°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
АПРИЛЦИ
Map Априлци
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в АПРИЛЦИ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в АПРИЛЦИ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. АПРИЛЦИ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В АПРИЛЦИ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Априлци.

Априлци Коли под наем » Онлайн търсене

Априлци Автомобили под наем » Категории

Априлци Автомобили под наем » Модели

Априлци » Информация

Град Aприлци е разположен на 25 км югоизточно от Троян, на 60 км от Ловеч, на 210 км североизточно от София и на 57 км западно от Габрово. Градът се разпростира в приказно красивата Видимска котловина, обградена от резервата Северен Джендем, връх Триглав, най-високия старопланински връх Ботев и уникалния по своята форма и красота връх Марагидик и има невероятна панорамна гледка към подножието на тези колоси, гористите склонове и тучните ливади, прорязани от извивките на реките Острешка, Видимска и Зла река. Априлци e привлекателен планински курорт с богата почивна база, нови частни хотели и ресторанти, модерни дискотеки и кафенета. Градът предлага на своите гости възможности за риболов и лов, езда, колоездене, безброй туристически маршрути, очарователни места за пикници и плаж по речните брегове. Ако желаете да намете кола в Априлци, motoroads.com предлага едни от най-конкуретните цени и преференциални условия за коли под наем. Чрез онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране може веднага да сметнете цената на предпочитаната от вас кола под наем и моментално да я резервирате.

  Априлци »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Априлци »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Априлци »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Априлци »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Априлци » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Априлци не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

АПРИЛЦИ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В АПРИЛЦИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Априлци коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Априлци.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Априлци коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Априлци се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Априлци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Априлци коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Априлци. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Априлци и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Априлци коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Априлци включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Априлци коли под наем
Всички коли под наем в Априлци имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Априлци коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Априлци коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Априлци.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Априлци коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Априлци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Априлци коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Априлци коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Априлци.