Фотогалерия - снимки, картинки, фотографии

Фотогалерия - снимки, картинки, фотографии

БЪЛГАРИЯ В СНИМКИ

СНИМКИ ОТ ТУРОВЕ

СНИМКИ НА УЧАСТИНИЦИ

ФОТОГРАФИИ ЗА КАРТИЧКИ


   • България – късче от рая, съчетало в себе си изключителната красота на топлото синьо море и величествените снежни планини. Родно място на една от най-старите европейски цивилизации и на най-старото злато в света, България ще ви заплени с пъстрите цветове на четирите си сезона, със златния отблясък на пясъчните плажове и житни поля, с ароматната алена българска роза и уханно вино.

   • България напомня за цял един континент в миниатюра със своя толкова разнообразен релеф и причудливи природни форми. Тази страна с 1300-годишна история лежи в североизточната част на Балканския полуостров и през вековете е представлявала много важен кръстопът между Европа и Азия.

   • България – люлката на славянската култура, е дала на света творци с изключителни постижения, мистериозни тракийски съкровища и гробници, великолепни стенописи и ярки образци на древните изкуства. Българските фестивали и обичаи имат своите корени в древността, когато хората са се опитвали да омилостивят природата и са треперели пред нейната сила. Пълен с красота, пъстрота, мистични гласове, пламенни танци и ярки костюми – българският фолклор трябва да бъде видян, почувстван и изживян!