БУРГАС коли под наем, БУРГАС рент а кар

Бургас коли под наем »  Автомобил под наем » Бургас
Hi: 
Low: 

Бургас
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
БУРГАС
Map Бургас
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БУРГАС. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БУРГАС - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БУРГАС  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БУРГАС! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Бургас.

Бургас Коли под наем » Онлайн търсене

Бургас Автомобили под наем » Категории

Бургас Автомобили под наем » Модели

Бургас » Под наем

Бургас » Информация

Бургас е четвъртият по големина град в България и най-голямото морско пристанище в страната. Градът е разположен край едноименния Бургаски залив, и отстои на 386 км източно от София и на 140 км южно от Варна. Стратегическото му местоположение на българското черноморие и модерната транспортна инфраструктура са причините Бургас да е важен рент а кар център за цялата българска ривиера и за всички големи компании за коли под наем. Има и много местни рент-а-кар компании, предлагащи своите успуги в града, но е наистина трудно да се намери цялостен рент а кар пакет на едно място - конкурентни цени за коли под наем, преференциални условия и онлайн резервации на предпочитаните от вас автомобили под наем в реално време. Секцията за коли под наем на Motoroads.com предлага лесна и рентабилна онлайн резервационна система. Един от най-хубавите елементи на тази система е онлайн калкулаторът за коли под наем в Бургас, който точно и ясно калкулира всички разходи, които са включени във вашия рент а кар. Също така може лесно да запазите всяка оферта за кола под наем, която ви харесва и да я добавите в секцията любими на вашия браузър. С бързоразрастващото се Бургаско летище, едноименният град е отправна точка, за посещение на големите морски курорти в района с кола под наем – Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Созопол, Дюни, Елените, Ахтопол, Синеморец. Бургас става и все по-популярен център за наемане на коли и за трансфери до дестинации извън граница като Истанбул и Одрин. Ако наемете автомобил в Бургас, ето и няколко полезни насоки как да стигнете до по-големите градове в България: за да стигнете до Пловдив с рент а кар (284 км на запад), поемете по магистрала E773/A6, продължете по път 6, завийте наляво по път 66 и преди Стара Загора поемете надясно по път E80/A1; за да стигнете от Бургас до Варна (140 км на североизток), поемете по E87/път 6, и след Обзор продължете по път Е87; за да стигнете от Бургас до Малко Търново, трябва да хванете магистрала Е87 на юг, която от Царево нататък минава през вътрешността на страната към турската граница; за да стигнете от Бургас до София (449 км на запад), трябва да хванете магистрала Е 773 и преди Стара Загора да поемете по магистрала E80/A1 към София.

  Бургас »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Бургас »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Бургас »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Бургас »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Бургас » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Бургас не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БУРГАС КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БУРГАС:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Бургас коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Бургас.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Бургас коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Бургас се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Бургас.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Бургас коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Бургас. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Бургас и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Бургас коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Бургас включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Бургас коли под наем
Всички коли под наем в Бургас имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Бургас коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Бургас коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Бургас.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Бургас коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Бургас.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Бургас коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Бургас коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Бургас.