БУРГАС коли под наем, БУРГАС рент а кар

Бургас коли под наем »  Автомобил под наем » Бургас
Sun Hi: 
Low: 
12°
Бургас
Temperature20°C
Mon Hi: 
Low: 

Удобна, надеждна кола, 7 местна, СУВ с камера за задно виждане, с голям багажник и висок пътен просвет. Фирмата подсигури автомобил с нашите изисквания в точния момент. Изключително любезно обслужване. Красимира2024-25-01
БУРГАС
Map Бургас
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БУРГАС. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БУРГАС - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БУРГАС  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БУРГАС! Бургас.

Бургас Коли под наем » Онлайн търсене

Бургас Автомобили под наем » Категории

Бургас Автомобили под наем » Модели

Бургас » Под наем

Бургас » Информация

Бургас е четвъртият по големина град в България и най-голямото морско пристанище в страната. Градът е разположен край едноименния Бургаски залив, и отстои на 386 км източно от София и на 140 км южно от Варна. Стратегическото му местоположение на българското черноморие и модерната транспортна инфраструктура са причините Бургас да е важен рент а кар център за цялата българска ривиера и за всички големи компании за коли под наем. Има и много местни рент-а-кар компании, предлагащи своите успуги в града, но е наистина трудно да се намери цялостен рент а кар пакет на едно място - конкурентни цени за коли под наем, преференциални условия и онлайн резервации на предпочитаните от вас автомобили под наем в реално време. Секцията за коли под наем на Motoroads.com предлага лесна и рентабилна онлайн резервационна система. Един от най-хубавите елементи на тази система е онлайн калкулаторът за коли под наем в Бургас, който точно и ясно калкулира всички разходи, които са включени във вашия рент а кар. Също така може лесно да запазите всяка оферта за кола под наем, която ви харесва и да я добавите в секцията любими на вашия браузър. С бързоразрастващото се Бургаско летище, едноименният град е отправна точка, за посещение на големите морски курорти в района с кола под наем – Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Созопол, Дюни, Елените, Ахтопол, Синеморец. Бургас става и все по-популярен център за наемане на коли и за трансфери до дестинации извън граница като Истанбул и Одрин. Ако наемете автомобил в Бургас, ето и няколко полезни насоки как да стигнете до по-големите градове в България: за да стигнете до Пловдив с рент а кар (284 км на запад), поемете по магистрала E773/A6, продължете по път 6, завийте наляво по път 66 и преди Стара Загора поемете надясно по път E80/A1; за да стигнете от Бургас до Варна (140 км на североизток), поемете по E87/път 6, и след Обзор продължете по път Е87; за да стигнете от Бургас до Малко Търново, трябва да хванете магистрала Е87 на юг, която от Царево нататък минава през вътрешността на страната към турската граница; за да стигнете от Бургас до София (449 км на запад), трябва да хванете магистрала Е 773 и преди Стара Загора да поемете по магистрала E80/A1 към София.

  Бургас »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Бургас »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Бургас »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Бургас » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Бургасне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БУРГАС КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.