РАЗЛОГ коли под наем, РАЗЛОГ рент а кар

Разлог коли под наем »  Автомобил под наем » Разлог
Sun Hi: 
Low: 
13°
Разлог
Temperature4°C
Mon Hi: 
Low: 

Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
РАЗЛОГ
Map Разлог
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в РАЗЛОГ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в РАЗЛОГ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. РАЗЛОГ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В РАЗЛОГ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Разлог.

Разлог Коли под наем » Онлайн търсене

Разлог Автомобили под наем » Категории

Разлог Автомобили под наем » Модели

Разлог » Информация

Разлог е сгушен между 3 красиви планини - Рила, Пирин и Родопи. Намира се на 6 км северно от Банско, на 55 км югозападно от Велинград, на 53 км югоизточно от Благоевград и на 153 км южно от София. Това благоприятно разположение е превърнало Разлог в чудесна отправна точка за много туристически маршрути към планините. Откриването на отлично голф игрище и автентичната атмосфера на Разлог са още две сигурни предпоставки за неговата нарастваща туристическа привлекателност. Ако търсите бързо и лесно решение на вашите транспортни нужди в Разлог и искате да спестите време и пари, Motoroads.com ви предлага пълен онлайн рент а кар пакет услуги, заедно с нашето запазено обслужване 24 часа 7 дни в седмицата. На Motoroads.com ще получите специални онлайн рент а кар цени и преференциални условия и може да резервирате предпочитания от вас автомобил под наем онлайн в реално време само за няколко минути.

  Разлог »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Разлог »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Разлог »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Разлог »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Разлог » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Разлог не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

РАЗЛОГ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В РАЗЛОГ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Разлог коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Разлог.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Разлог коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Разлог се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Разлог.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Разлог коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Разлог. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Разлог и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Разлог коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Разлог включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Разлог коли под наем
Всички коли под наем в Разлог имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Разлог коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Разлог коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Разлог.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Разлог коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Разлог.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Разлог коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Разлог коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Разлог.