ЕЛХОВО коли под наем, ЕЛХОВО рент а кар

Елхово коли под наем »  Автомобил под наем » Елхово
Mon Hi: 
Low: 
31°
17°
Елхово
Temperature24°C
Tue Hi: 
Low: 
33°
18°
Резервацията и предоставената услуга, а именно наем на автомобил беше много лесна и без никакви забележки. Колата беше в отлично състояние и не сме имали проблеми по пътя. Наложи ни се да удължим резервацията и нямаше абсолютно никакъв проблем, служителите на компанията бяха много усложливи и откликнаха веднага и удължихме наема само с имейл. Със сигурност ще се възползваме отново от услугите на Мотороадс:) Симона Русева2021-25-05
ЕЛХОВО
Map Елхово
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЕЛХОВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЕЛХОВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЕЛХОВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЕЛХОВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Елхово.

Елхово Коли под наем » Онлайн търсене

Елхово Автомобили под наем » Категории

Елхово Автомобили под наем » Модели

Елхово » Информация

Град Елхово е разположен на левия бряг на река Тунджа в югоизточната част на Тракийската низина между планините Странджа и Сакар, на 399 км от София, на 94 км югозападно от Бургас и на 30 км северозападно от турската граница. Разгледайте нашите рент а кар оферти, ако искате да посетите Елхово по бизнес или за да се насладите на една от най-богатите етнографски експозиции в България с костюми и експонати от автеничните занаяти на българските преселници от беломорска Тракия, Лозенград и Одрин, представена в музея на града или ако просто се нуждаете от удобен транспорт с кола под наем до границата с Турция при гранично-пропусквателен пункт Лесово. С motoroads.com ще имате възможност не само да се възползвате от атрактивните онлайн цени за коли под наем в Елхово, които предлагаме, но и от пълната ни онлайн система за рент а кар резервации, с която получавате потвърждение на резервацията за предпочитания от вас автомобил под наем в Елхово в реално време.

  Елхово »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Елхово »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Елхово »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Елхово »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Елхово » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Елхово не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЕЛХОВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЕЛХОВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Елхово коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Елхово.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Елхово коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Елхово се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Елхово.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Елхово коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Елхово. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Елхово и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Елхово коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Елхово включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Елхово коли под наем
Всички коли под наем в Елхово имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Елхово коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Елхово коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Елхово.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Елхово коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Елхово.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Елхово коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Елхово коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Елхово.