КЪРДЖАЛИ коли под наем, КЪРДЖАЛИ рент а кар

Кърджали коли под наем »  Автомобил под наем » Кърджали
Sun Hi: 
Low: 
15°
Кърджали
Temperature8°C
Mon Hi: 
Low: 
17°
11°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
КЪРДЖАЛИ
Map Кърджали
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КЪРДЖАЛИ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КЪРДЖАЛИ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КЪРДЖАЛИ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КЪРДЖАЛИ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Кърджали.

Кърджали Коли под наем » Онлайн търсене

Кърджали Автомобили под наем » Категории

Кърджали Автомобили под наем » Модели

Кърджали » Информация

Кърджали е град в Източните Родопи. Намира се на 100 км югоизточно от Пловдив, на 50 км на юг от Хасково и на 250 км югоизточно от София. Кърджали е развит административен център и в последно време привлича все повече инвестиции, свързани с динамично развиващите се продажби на недвижими имоти и с туризма. Градът, както и цялата област имат богата древна история. Двата големи язовира от двете страни на Кърджали предлагат големи възможности за почивка, туризъм, спорт и забавление. Ако имате кола, Кърджали е идеалната отправна точка за пътувания до многобройни скални образувания, тракийски светилища и останки от крепости, както и до природния резерват Маджарово. Ако желаете да наемете кола за своята почивка в Кърджали, за нас ще бъде удоволствие да реализираме всичко, което се отнася до наемането на предпочитания от вас автомобил в Кърджали. Това включва цялостната ни система за рент а кар резервации, бързия и и сигурен начин да запазите избрания от вас автомобил под наем в реално време и характерното за нас обслужване 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Необходимо е само да преминете към бързото и улеснено търсене на кола под наем в Кърджали по-долу, за да получите моментална рент а кар оферта.

  Кърджали »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Кърджали »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Кърджали »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Кърджали »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Кърджали » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Кърджали не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КЪРДЖАЛИ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КЪРДЖАЛИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Кърджали коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Кърджали.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Кърджали коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Кърджали се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Кърджали.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Кърджали коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Кърджали. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Кърджали и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Кърджали коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Кърджали включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Кърджали коли под наем
Всички коли под наем в Кърджали имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Кърджали коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Кърджали коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Кърджали.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Кърджали коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Кърджали.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Кърджали коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Кърджали коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Кърджали.