СВЕТИ ВЛАС коли под наем, СВЕТИ ВЛАС рент а кар

Свети Влас коли под наем »  Автомобил под наем » Свети Влас
Wed Hi: 
Low: 
16°
14°
Свети Влас
Temperature17°C
Thu Hi: 
Low: 
18°
10°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
СВЕТИ ВЛАС
Map Свети Влас
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СВЕТИ ВЛАС. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СВЕТИ ВЛАС - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СВЕТИ ВЛАС  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СВЕТИ ВЛАС! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Свети Влас.

Свети Влас Коли под наем » Онлайн търсене

Свети Влас Автомобили под наем » Категории

Свети Влас Автомобили под наем » Модели

Свети Влас » Под наем

Свети Влас » Информация

Свети Влас е красиво крайбрежно селище на черноморския бряг, разположено на 4 км североизточно от Елените, на 5 км северно от Слънчев бряг и на 9 км от Несебър. Свети Влас бързо придобива популярност с трите си чудесни плажни ивици, планината, заобикалящите го гори и панорамното си разположение спрямо морската шир. В последните години курортът се развива много динамично с изграждането на ново яхтено пристанище, много нови ваканционни комплекси, вили и хотели и се превърна в предпочитана лятна дестинация особено за семейства с деца и летовници, който искат да избегнат шумните черноморски курорти. Свети Влас обаче по нищо не отстъпва на по-големите курорти откъм предлагани услуги, включително рент а кар. Ако искате да избегнете високите цени, предлагани често от повечето компании за коли под наем през високия летен сезон, системата за коли под наем на Motoroads ви предалага изключително лесен и същевременно богат на детайли начин на резервиране, с който получавате точни рент а кар оферти и можете да запазите предпочитаната от вас кола под наем в реално време само с едно натискане на клавиатурата

  Свети Влас »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Свети Влас »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Свети Влас »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Свети Влас »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Свети Влас » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Свети Влас не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СВЕТИ ВЛАС КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СВЕТИ ВЛАС:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Свети Влас коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Свети Влас.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Свети Влас коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Свети Влас се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Свети Влас.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Свети Влас коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Свети Влас. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Свети Влас и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Свети Влас коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Свети Влас включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Свети Влас коли под наем
Всички коли под наем в Свети Влас имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Свети Влас коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Свети Влас коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Свети Влас.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Свети Влас коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Свети Влас.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Свети Влас коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Свети Влас коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Свети Влас.