ШАБЛА коли под наем, ШАБЛА рент а кар

Шабла коли под наем »  Автомобил под наем » Шабла
Sun Hi: 
Low: 
15°
12°
Шабла
Temperature11°C
Mon Hi: 
Low: 
17°
12°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ШАБЛА
Map Шабла
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ШАБЛА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ШАБЛА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ШАБЛА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ШАБЛА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Шабла.

Шабла Коли под наем » Онлайн търсене

Шабла Автомобили под наем » Категории

Шабла Автомобили под наем » Модели

Шабла » Информация

Шабла е най-източният български град и е разположен на северното крайбрежие на Черно море, само на 24 км от границата с Румъния, на 83 км североизточно от Варна, и на 5 км от самия бряг. Шабла е един различен свят от оживените плажове на Варна, Златни пясъци и Албена и посетителите могат да се насладят на примамливия пейзаж на спокойните плажове и жълтеникави крайбрежни скали или да посети изобилстващите от риба и птици Шабленско и Езеречко езеро. Ако желаете да наемете кола за вашия престой в Шабла, за нас ще бъде удоволствие да организираме всичко, свързано с вашия рент а кар: от онлайн търсачката за коли под наем в Шабла по-долу и незабавното калкулиране на точната цена за вашата рент а кар услуга, до сигурното резервиране на желания от вас автомобил в реално време и пословичното ни обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

  Шабла »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Шабла »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Шабла »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Шабла »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Шабла » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Шабла не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ШАБЛА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ШАБЛА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Шабла коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Шабла.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Шабла коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Шабла се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Шабла.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Шабла коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Шабла. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Шабла и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Шабла коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Шабла включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Шабла коли под наем
Всички коли под наем в Шабла имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Шабла коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Шабла коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Шабла.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Шабла коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Шабла.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Шабла коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Шабла коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Шабла.