СВИЛЕНГРАД коли под наем, СВИЛЕНГРАД рент а кар

Свиленград коли под наем »  Автомобил под наем » Свиленград
Fri Hi: 
Low: 

Свиленград
Temperature2°C
Sat Hi: 
Low: 

-5°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
СВИЛЕНГРАД
Map Свиленград
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СВИЛЕНГРАД. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СВИЛЕНГРАД - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СВИЛЕНГРАД  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СВИЛЕНГРАД! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Свиленград.

Свиленград Коли под наем » Онлайн търсене

Свиленград Автомобили под наем » Категории

Свиленград Автомобили под наем » Модели

Свиленград » Информация

Свиленград е разположен на 150 км югоизточно от Пловдив, на 67 км от Хасково и на 300 км от София, в непосредствена близост дo двата най-натоварени гранични пункта с Гърция и Турция. Свиленград е един от най-важните гранични градове в България, защото оттук преминават международните пътища и железопътната линия от Европа дo Близкия Изток и Азия. Градът има древна история с богато тракийско, римско, византийско и турско наследство. Ако искате да наемете кола в града и да спестите време и пари, Motoroads.com е точното място, на което ще намерите най-изгодната рент а кар оферта за Свиленград. Ще имате възможността да се възползвате не само от нашите включващи всичко цени, но и от изключитително ефективната ни онлайн резервационна система за коли под наем в Свиленград с потвърждения на рент а кар услугите в реално време. Така че, ако искате незабавно да имате информация за наличността на преддпочитаните от вас коли под наем и моментални рент а кар оферти за Свиленград, тук ще получите това, което търсите само с няколко натискания на клавиатурата.

  Свиленград »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Свиленград »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Свиленград »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Свиленград »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Свиленград » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Свиленград не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СВИЛЕНГРАД КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СВИЛЕНГРАД:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Свиленград коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Свиленград.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Свиленград коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Свиленград се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Свиленград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Свиленград коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Свиленград. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Свиленград и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Свиленград коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Свиленград включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Свиленград коли под наем
Всички коли под наем в Свиленград имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Свиленград коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Свиленград коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Свиленград.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Свиленград коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Свиленград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Свиленград коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Свиленград коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Свиленград.