ЛОЗЕНЕЦ коли под наем, ЛОЗЕНЕЦ рент а кар

Лозенец коли под наем »  Автомобил под наем » Лозенец
Tue Hi: 
Low: 

-4°
Лозенец
Temperature-1°C
Wed Hi: 
Low: 

-3°
Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
ЛОЗЕНЕЦ
Map Лозенец
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЛОЗЕНЕЦ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЛОЗЕНЕЦ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЛОЗЕНЕЦ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЛОЗЕНЕЦ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Лозенец.

Лозенец Коли под наем » Онлайн търсене

Лозенец Автомобили под наем » Категории

Лозенец Автомобили под наем » Модели

Лозенец » Под наем

Лозенец » Информация

Лозенец e луксозно селище на Българското Черноморие разположено 75 км на юг от летище Бургас и на 8 км северно от град Царево. До него можете да се придвижите с автомобил, такси или автобус. Редовни автобусни линии свързват Лозенец с София, Варна, Бургас и летище. Лозенец е известен курорт с частните си добре поддържани плажове и с къмпингите “Юг”, “Корал” и “Оазис” разположени наблизо. Стара планина загражда курорта от север. През летният сезон културната програма на Лозенец е изпълнена с професионални и само­дейни концерти, състезания, ежегодна фото фиеста, излети до атрактивни туристически обекти.

  Лозенец »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Лозенец »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Лозенец »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Лозенец »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Лозенец » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Лозенец не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЛОЗЕНЕЦ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЛОЗЕНЕЦ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Лозенец коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Лозенец.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Лозенец коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Лозенец се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Лозенец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Лозенец коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Лозенец. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Лозенец и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Лозенец коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Лозенец включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Лозенец коли под наем
Всички коли под наем в Лозенец имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Лозенец коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Лозенец коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Лозенец.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Лозенец коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Лозенец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Лозенец коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Лозенец коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Лозенец.