ТЕНЕРИФЕ-САНТА КРУЗ мотори под наем, ТЕНЕРИФЕ-САНТА КРУЗ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Тенерифе-Санта Круз » Цена на мотоциклети под наем » Тенерифе-Санта Круз
Thu Hi: 
Low: 
21°
19°
Тенерифе-Санта Круз
Temperature26°C
Fri Hi: 
Low: 
20°
18°
С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
ТЕНЕРИФЕ-САНТА КРУЗ
Map Тенерифе-Санта Круз
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ТЕНЕРИФЕ-САНТА КРУЗ, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Тенерифе-Санта Круз включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Тенерифе-Санта Круз.

Мотори под наем – Тенерифе-Санта Круз » Онлайн търсене

Тенерифе-Санта Круз мотори под наем » Категории

Тенерифе-Санта Круз наем на мотоциклет » Модели

Тенерифе-Санта Круз » Под наем

Тенерифе-Санта Круз » Информация

Наем на мотоциклет в Тенерифе-Санта Круз предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Тенерифе-Санта Круз или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Тенерифе-Санта Круз и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Тенерифе-Санта Круз и Испания.

Mотоциклети под наем в Тенерифе-Санта Круз »

Пътувайте до летище Пуерто Санта Круз и наемете мотоциклет в Санта Круз де Тенерифе, Канарски остров, Испания.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Тенерифе-Санта Круз.

  Тенерифе-Санта Круз »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Тенерифе-Санта Круз »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Тенерифе-Санта Круз »  Изчислете цена за наем на мотоциклет