БУКУРЕЩ коли под наем, БУКУРЕЩ рент а кар

Букурещ коли под наем »  Автомобил под наем » Букурещ
Mon Hi: 
Low: 
37°
25°
Букурещ
Temperature33°C
Tue Hi: 
Low: 
33°
24°
Резервацията и предоставената услуга, а именно наем на автомобил беше много лесна и без никакви забележки. Колата беше в отлично състояние и не сме имали проблеми по пътя. Наложи ни се да удължим резервацията и нямаше абсолютно никакъв проблем, служителите на компанията бяха много усложливи и откликнаха веднага и удължихме наема само с имейл. Със сигурност ще се възползваме отново от услугите на Мотороадс:) Симона Русева2021-25-05
БУКУРЕЩ
Map Букурещ
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БУКУРЕЩ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БУКУРЕЩ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БУКУРЕЩ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БУКУРЕЩ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Букурещ.

Букурещ Коли под наем » Онлайн търсене

Букурещ Автомобили под наем » Категории

Букурещ Автомобили под наем » Модели

Букурещ » Под наем

Букурещ » Информация

Столицата на Румъния е разположена в югоизточната част на страната, между Карпатите и Черно море. Букурещ е град, който всеки трябва да посети. Като столица на Румъния, Букурещ е и най-големият промишлен, търговски и културен център на страната и един от най-важните транспортни центрове за цяла Източна Европа. Но Букурещ не е само най-развитият в икономическо отношение град в северната ни съседка. Той е и многостранен културен център, в който е налице интересна смесица между френски дворци в бароков стил, останки от средновековни храмове, византийски църкви, сиви комплекси от блокове, съвременни офис сгради, и дълги, обточени с дървета булеварди. Това удивително архитектурно богатство трябва да бъде видяно и преживяно – от втората по големина административна сграда в света, Палата на парламента, до множеството отлични музеи, изискани галерии, препълнени театри, и светски паркове. Букурещ е и отправна точка за пътувания във вътрешността на страната. Най-големият град в Румъния има добри транспортни връзки с повечето европейски столици и с най-големите градове в Румъния, както и една от най-дългите мрежи за градски транспорт в Европа. И въпреки това, най-добрият начин да се насладите на вашето пътуване в Букурещ е да го направите с кола под наем. Motoroads.com прави наемането на кола в Букурещ много достъпно и лесно за изпълнение начинание. Едно бързо търсене в секцията за коли под наем на motoroads.com и може да сте сигурни, че сте намерили едни от най-конкурентните рент а кар цени за Букурещ, любезно и експедитивно обслужване и съвременен модел кола под наем в отлично състояние за вашата идеална почивка в този изумителен град, или за да посетите вътрешността на Румъния или дори съседна България. За да стигнете от Букурещ до Гюргево с кола под наем, е необходимо да хванете път Е20 на юг. За да стигнете до Констанца, поемете по магистрала А2 на изток. За да стигнете от Букурещ до Брасов, поемете по път Е15 на север.

  Букурещ »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Букурещ »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Букурещ »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Букурещ »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Букурещ » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Букурещ не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БУКУРЕЩ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БУКУРЕЩ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Букурещ коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Букурещ.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Букурещ коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Букурещ се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Букурещ.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Букурещ коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Букурещ. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Букурещ и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Букурещ коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Букурещ включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Букурещ коли под наем
Всички коли под наем в Букурещ имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Букурещ коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Букурещ коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Букурещ.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Букурещ коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Букурещ.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Букурещ коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Букурещ коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Букурещ.