БУКУРЕЩ коли под наем, БУКУРЕЩ рент а кар

Букурещ коли под наем »  Автомобил под наем » Букурещ
Fri Hi: 
Low: 

Букурещ
Temperature9°C
Sat Hi: 
Low: 

Удобна, надеждна кола, 7 местна, СУВ с камера за задно виждане, с голям багажник и висок пътен просвет. Фирмата подсигури автомобил с нашите изисквания в точния момент. Изключително любезно обслужване. Красимира2024-25-01
БУКУРЕЩ
Map Букурещ
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БУКУРЕЩ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БУКУРЕЩ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БУКУРЕЩ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БУКУРЕЩ! Букурещ.

Букурещ Коли под наем » Онлайн търсене

Букурещ Автомобили под наем » Категории

Букурещ Автомобили под наем » Модели

Букурещ » Под наем

Букурещ » Информация

Столицата на Румъния е разположена в югоизточната част на страната, между Карпатите и Черно море. Букурещ е град, който всеки трябва да посети. Като столица на Румъния, Букурещ е и най-големият промишлен, търговски и културен център на страната и един от най-важните транспортни центрове за цяла Източна Европа. Но Букурещ не е само най-развитият в икономическо отношение град в северната ни съседка. Той е и многостранен културен център, в който е налице интересна смесица между френски дворци в бароков стил, останки от средновековни храмове, византийски църкви, сиви комплекси от блокове, съвременни офис сгради, и дълги, обточени с дървета булеварди. Това удивително архитектурно богатство трябва да бъде видяно и преживяно – от втората по големина административна сграда в света, Палата на парламента, до множеството отлични музеи, изискани галерии, препълнени театри, и светски паркове. Букурещ е и отправна точка за пътувания във вътрешността на страната. Най-големият град в Румъния има добри транспортни връзки с повечето европейски столици и с най-големите градове в Румъния, както и една от най-дългите мрежи за градски транспорт в Европа. И въпреки това, най-добрият начин да се насладите на вашето пътуване в Букурещ е да го направите с кола под наем. Motoroads.com прави наемането на кола в Букурещ много достъпно и лесно за изпълнение начинание. Едно бързо търсене в секцията за коли под наем на motoroads.com и може да сте сигурни, че сте намерили едни от най-конкурентните рент а кар цени за Букурещ, любезно и експедитивно обслужване и съвременен модел кола под наем в отлично състояние за вашата идеална почивка в този изумителен град, или за да посетите вътрешността на Румъния или дори съседна България. За да стигнете от Букурещ до Гюргево с кола под наем, е необходимо да хванете път Е20 на юг. За да стигнете до Констанца, поемете по магистрала А2 на изток. За да стигнете от Букурещ до Брасов, поемете по път Е15 на север.

  Букурещ »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Букурещ »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Букурещ »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Букурещ » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Букурещне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БУКУРЕЩ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.