ТРОЯН коли под наем, ТРОЯН рент а кар

Троян коли под наем »  Автомобил под наем » Троян
Sun Hi: 
Low: 
24°
12°
Троян
Temperature22°C
Mon Hi: 
Low: 
24°
10°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
ТРОЯН
Map Троян
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ТРОЯН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ТРОЯН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ТРОЯН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ТРОЯН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Троян.

Троян Коли под наем » Онлайн търсене

Троян Автомобили под наем » Категории

Троян Автомобили под наем » Модели

Троян » Информация

Троян е разположен по бреговете на река Осъм, на 35 км южно от Ловеч, на 180 км североизточно от София и на 25 км североизточно от Троянския проход. През Троян минават транспортите връзки към много дестинации в Стара планина като Троянския манастир - третия по големина манастир в България, селата Черни осъм и Априлци на югоизток от градчето, които са много подходящи отправни точки за туристически маршрути в планината, както и високопланинските Бели Осъм, Чифлик и Шипково на запад. Ако искате да наемете кола в Троян и да спестите време и пари, може да се възползвате от ефективната и сигурна онлайн резервационна система за коли под наем на Motoroads. Така ще получите незабавна рент а кар оферта и потвърждение на вашата резервация в реално време. Необходимо е само да изберете предпочитания модел автомобил в Троян и да продължите към резервирането му чрез нашата сигурна онлайн система.

  Троян »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Троян »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Троян »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Троян »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Троян » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Троян не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ТРОЯН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ТРОЯН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Троян коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Троян.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Троян коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Троян се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Троян.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Троян коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Троян. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Троян и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Троян коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Троян включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Троян коли под наем
Всички коли под наем в Троян имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Троян коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Троян коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Троян.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Троян коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Троян.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Троян коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Троян коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Троян.