СЛИВЕН коли под наем, СЛИВЕН рент а кар

Сливен коли под наем »  Автомобил под наем » Сливен
Wed Hi: 
Low: 

-5°
Сливен
Temperature3°C
Thu Hi: 
Low: 

Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
СЛИВЕН
Map Сливен
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СЛИВЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СЛИВЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СЛИВЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СЛИВЕН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Сливен.

Сливен Коли под наем » Онлайн търсене

Сливен Автомобили под наем » Категории

Сливен Автомобили под наем » Модели

Сливен » Информация

Сливен е разположен в подножието на скалиста част от източна Стара планина, между Долината на розите и Черно море, на 279 км източно от София, на 114 км западно от Бургас и на 66 км североизточно от Стара Загора. Сливен е играл важна роля в българската история и днес там се намират много интересни музеи и галерии. Градът е също така отправна точка към интересните каменни образования наречени Сините Камъни, както и към високопланинския занаятчийски град Котел, прочут със своите килими и село Жеравна, известно със своята уникална селска архитектура от 19-ти век. Най-удобният начин да разгледате Сливен и околността е да наемете кола. А най-добрият начин да направите това е чрез онлайн системата за резервиране на коли под наем на Motoroads, която ви осигурява бърз, лесен и сигурен метод да наемете кола в Сливен в реално време. Нашата цел е да ви предоставим не само най-добрите рент а кар оферти за Сливен, но и да ви осигурим безупречна рент а кар услуга от начало до край с нашето пословично обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

  Сливен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Сливен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Сливен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Сливен »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Сливен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Сливен не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СЛИВЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СЛИВЕН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Сливен коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Сливен.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Сливен коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Сливен се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Сливен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Сливен коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Сливен. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Сливен и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Сливен коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Сливен включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Сливен коли под наем
Всички коли под наем в Сливен имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Сливен коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Сливен коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Сливен.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Сливен коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Сливен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Сливен коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Сливен коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Сливен.