СИЛИСТРА коли под наем, СИЛИСТРА рент а кар

Силистра коли под наем »  Автомобил под наем » Силистра
Mon Hi: 
Low: 

-1°
Силистра
Temperature3°C
Tue Hi: 
Low: 

Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
СИЛИСТРА
Map Силистра
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СИЛИСТРА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СИЛИСТРА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СИЛИСТРА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СИЛИСТРА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Силистра.

Силистра Коли под наем » Онлайн търсене

Силистра Автомобили под наем » Категории

Силистра Автомобили под наем » Модели

Силистра » Информация

Град Силистра е бил древно римско селище с името Дорусторум, а в днешни дни е пристанищен град на река Дунав, на границата на България и Румъния. Разположен е на 442 км североизточно от София, на 122 км североизточно от Русе и на 143 км северозападно от Варна. Освен, че е контролно-пропусквателен пунк на границата на България с Румъния, Силистра предлага и много памнетници на културата и историята като изписаните римски гробници, останките от османска крепост, близкия природен резерват Сребърна обрасъл с тръстики и обитаван от над 90 вида мигриращи птици. През Силистра минава и транспортната връзка между Румъния и Турция, която пресича и българските черноморски градове Балчик, Варна и Бургас. Ако желаете да наемете кола в Силистра, Motoroads.com е правилното място, на което можете много лесно да резервирате вашата рент а кар услуга. Просто пристъпете към нашата онлайн рент а кар търсачка за Силистра по-долу и разгледайте подробното описание, цена и снимки на всяка една кола под наем в Силистра, след което може да пристъпите веднага към резервирането на желания от вас автомобил под наем в града.

  Силистра »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Силистра »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Силистра »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Силистра »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Силистра » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Силистра не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СИЛИСТРА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СИЛИСТРА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Силистра коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Силистра.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Силистра коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Силистра се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Силистра.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Силистра коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Силистра. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Силистра и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Силистра коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Силистра включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Силистра коли под наем
Всички коли под наем в Силистра имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Силистра коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Силистра коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Силистра.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Силистра коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Силистра.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Силистра коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Силистра коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Силистра.