ЛЕТИЩЕ МАЙОРКА мотори под наем » ЛЕТИЩЕ МАЙОРКА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Майорка » Цена на мотоциклети под наем » Летище Майорка
ЛЕТИЩЕ МАЙОРКА
Map Летище Майорка
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ МАЙОРКА, ИСПАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Майорка включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Майорка.

Мотори под наем – Летище Майорка » Онлайн търсене

Летище Майорка мотори под наем » Категории

Летище Майорка наем на мотоциклет » Модели

Летище Майорка » Под наем

Летище Майорка » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Майорка предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Майорка или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Майорка и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Майорка и Испания.

Mотоциклети под наем в Летище Майорка »

Летище Палма де Майорка (PMI) е третото по големина в Испания след Мадрид и Барселона и едно от най-натоварените летища в Европа през летния сезон, когато милиони туристи посещават остров Майорка. Наричано още Сон Сант Хоан, това летище постави нов рекорд относно пътникопотока през 2013 г. Бяха обслужени повече от 25 милиона пътници от повече от 150 различни дестинации. Летище Майорка е удобно свързано с редица големи летища в Европа, Азия, Северна и Южна Америка и е основна база на испанската авиокомпания Еър Европа, както и основна дестинация за германската Еър Берлин. Магистрала Леванте свързва летището с град Палма де Майорка. Бидейки само на 8 км от столицата на Майорка, летище Палма е лесно достъпна и удобна отправна точка за опознаване на красивите Балеарски острови с мотоциклет или скутер под наем. Някои от най-живописните и впечатляващи пътища в света се намират на остров Майорка и наемът на мотоциклет е идеалният начин да ги опознаете. За да не пилеете от ценното си време за почивка и за да имате свободата да опознаете острова като местните изберете чрез Motoroads своя мотоциклет под наем от летище Майорка. Онлайн резервацията е бърза и лесна и отнема не повече от няколко минути, за да си осигурите желания мотоциклет под наем на летище Майорка.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Майорка.

  Летище Майорка »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Майорка »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Майорка »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer
Mon   Tue Летище Майорка
Hi: 30° Hi: 30° Temperature 28°C
Low: 20° Low: 21°
"
Really enjoyed my riding around the mountains near Sofia with my 650GS from Motoroads. They were really easy to deal with, the bike was great, and I fully recommend them. Mike Mike Garben2018-13-06