ЯМБОЛ коли под наем, ЯМБОЛ рент а кар

Ямбол коли под наем »  Автомобил под наем » Ямбол
Sun Hi: 
Low: 
14°
10°
Ямбол
Temperature5°C
Mon Hi: 
Low: 
19°
10°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ЯМБОЛ
Map Ямбол
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЯМБОЛ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЯМБОЛ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЯМБОЛ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЯМБОЛ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Ямбол.

Ямбол Коли под наем » Онлайн търсене

Ямбол Автомобили под наем » Категории

Ямбол Автомобили под наем » Модели

Ямбол » Информация

Град Ямбол се намира на бреговете на рeка Тунджа, в югоизточна България, на 304 км източно от София, на 93 км западно от Бургас и на 25 км югоизточно от Сливен. Ямбол е също така на 60 км от граничния пункт с Турция Лесово - Хамзабейли и на 189 км от летище Варна и варненското пристанище. Историята на града е свързана с голямото тракийско селище Кабиле, чиито руини се намират северно от днешния град и чието важно кръстопътно местоположение е привличало тук римляни, гърци и турци. Други интересни културни паметници в Ямбол са римските бани и църквата Свети Георги, която има забележителен иконостас. Ако искате да наемете кола за вашия престой в града, проверете списъка с изключително изгодни рент а кар оферти за Ямбол чрез нашата онлайн търсачка за коли под наем по-долу. Следващата стъпка е просто да изберете автомобила, който най-точно отговаря на нуждите ви и да го резервирате онлайн в реално време. По този начин нашата уникална резервационна система за коли под наем ви дава гъвкаво и сигурно транспортно решение за вашите индивидуални нужди, докато сте в Ямбол.

  Ямбол »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Ямбол »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Ямбол »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Ямбол »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Ямбол » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Ямбол не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЯМБОЛ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЯМБОЛ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Ямбол коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Ямбол.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ямбол коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Ямбол се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Ямбол.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Ямбол коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Ямбол. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Ямбол и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Ямбол коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Ямбол включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Ямбол коли под наем
Всички коли под наем в Ямбол имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Ямбол коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Ямбол коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Ямбол.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Ямбол коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Ямбол.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Ямбол коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ямбол коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Ямбол.