БАЛЧИК коли под наем, БАЛЧИК рент а кар

Балчик коли под наем »  Автомобил под наем » Балчик
Mon Hi: 
Low: 
19°
11°
Балчик
Temperature11°C
Tue Hi: 
Low: 

Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
БАЛЧИК
Map Балчик
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БАЛЧИК. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БАЛЧИК - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БАЛЧИК  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БАЛЧИК! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Балчик.

Балчик Коли под наем » Онлайн търсене

Балчик Автомобили под наем » Категории

Балчик Автомобили под наем » Модели

Балчик » Под наем

Балчик » Информация

На 42 км североизточно от Варна, на 37 км югоизточно от Добрич и на 501 км североизточно от София се намира град Балчик - един от най-живописните градове по българския черноморски бряг. Градът е разположен терасовидно на редица от пясъчни скали и клисури, надвиснали над морето. Тук се намира третото по големина пристанище в България след Варна и Бургас. Балчик привлича туристите с прочутия си царски комплекс с уникалната за целия Балкански полуостров ботаническа градина, и с богатото си куптурно и историческо наследство, което може да бъде почувствано по улиците, в старинните къщи, музеи и галерии. Балчик се очертава като все по-предпочитана туристическа дестинация благодарение на прекрасните си пясъчни плажове, специалния яхт-клуб, който е в процес на изграждане и трите игрища за голф. Наред с неограничените възможности за развлечение, районът се слави и с изобилие от рент а кар и транспортни услуги, тъй като Балчик се намира само на 45 минути от летище Варна. Ако сте избрали Балчик за вашата лятна почивка и ви е необходим бърз и независим начин на превоз в града и до близките курорти Каварна, Албена, и Златни пясъци, може да разчитате на Motoroads.com за вашата бърза и лесна резервация на автомобил под наем в Балчик само с едно кликане онлайн. С кола под наем от Motoroads и факта, че сме на разположение 24 часа в денонощието, ние гарантираме че вашата рент а кар услуга ще е перфектна.

  Балчик »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Балчик »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Балчик »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Балчик »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Балчик » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Балчик не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БАЛЧИК КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БАЛЧИК:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Балчик коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Балчик.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Балчик коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Балчик се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Балчик.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Балчик коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Балчик. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Балчик и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Балчик коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Балчик включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Балчик коли под наем
Всички коли под наем в Балчик имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Балчик коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Балчик коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Балчик.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Балчик коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Балчик.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Балчик коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Балчик коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Балчик.