БАЧКОВО коли под наем, БАЧКОВО рент а кар

Бачково коли под наем »  Автомобил под наем » Бачково
Wed Hi: 
Low: 
15°
13°
Бачково
Temperature19°C
Thu Hi: 
Low: 
16°
Всичко мина перфектно! Точна доставка и събиране на автомобила! Лесна обработка и плащане на място! Много любезен и услужлив персонал на място! Определено ще резервирам кола под наем в България през Motoroads отново догодина !! Благодаря ти, Rainen Wölk Раинер Wöлк2021-19-09
БАЧКОВО
Map Бачково
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БАЧКОВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БАЧКОВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БАЧКОВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БАЧКОВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Бачково.

Бачково Коли под наем » Онлайн търсене

Бачково Автомобили под наем » Категории

Бачково Автомобили под наем » Модели

Бачково » Информация

Разположено на 11 км южно от Асеновград в красивата скалиста долина на река Чепеларска, село Бачково е дом на втория по големина манастир в България. Бачковският манастир е един от най-посещаваните манастири в страната и е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство във връзка с размера му и с неговото архитектурно, културно и художествено значение. Това се дължи на богатия облик на Бачковския манастир, на неговата автентичност, на важната роля, която е изиграл в историята на България, и на наличието на ценни и уникални стенописи в него. Ако търсите бърз и комфортен транспорт в Бачково, тук на Motoroads.com, вие със сигурност ще намерите най-добрата оферта за кола под наем за ващето пътуване до Бачково. Просто продължете към онлайн търсенето за коли под наем в Бачково по-долу, за да запазите желания от вас автомобил под наем в реално време.

  Бачково »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Бачково »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Бачково »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Бачково »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Бачково » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Бачково не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БАЧКОВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БАЧКОВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Бачково коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Бачково.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Бачково коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Бачково се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Бачково.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Бачково коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Бачково. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Бачково и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Бачково коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Бачково включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Бачково коли под наем
Всички коли под наем в Бачково имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Бачково коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Бачково коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Бачково.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Бачково коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Бачково.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Бачково коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Бачково коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Бачково.