СОЛУН коли под наем, СОЛУН рент а кар

Солун коли под наем »  Автомобил под наем » Солун
Fri Hi: 
Low: 
21°
14°
Солун
Temperature18°C
Sat Hi: 
Low: 
24°
17°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
СОЛУН
Map Солун
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СОЛУН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СОЛУН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СОЛУН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СОЛУН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Солун.

Солун Коли под наем » Онлайн търсене

Солун Автомобили под наем » Категории

Солун Автомобили под наем » Модели

Солун » Под наем

Солун » Информация

Солун е вторият по големина град в Гърция и столица на най-големия гръцки район - Македония. Наричат го също Салоники или Салоника и е важен икономически, търговски, промишлен, културен, политически и транспортен център за Югоизточна Европа и Балканите. Търговското пристанище на Солун е с голямо значение за Гърция и нейната югоизточно-европейска вътрешност. Стратегически разположен на морето, този град има многовековна история. Заради своето славно минало, Солун притежава интересни археологически и исторически забележителности: от Бялата кула на крайбрежния булевард с многобройните кафенета, чак до византийските стени в горната част на града; впечатляващи сгради като църквата на Агиос Димитриос от 4-ти век, която се счита за най-голяма в Гърция; огромната римска Ротонда; изваяната арка на Галериус в Камара, където се събират студентите от Солунските университети. Чужденците и гърците обичат този космополитен град, който кипи от живот и динамика, но едновременно с това е успял да запази спокойната атмосфера, която може да почувствате само в един малък град. В Солун се намират едни от най-добрите хотели и ресторанти в северна Гърция и някои от най-красивите плажове. Градът омагьосва със собствена интелектуална и артистична атмосфера и несъмнено трябва да присъства в маршрута на всеки турист. Солун не е само голям космополитен и кръстопътен град. Той е също така и вход към северна Гърция и оттук може да видите една различна част от континентална Гърция, като най-добрия начин да разгледата района е като наемете кола. Ако заради богатия му културен и нощен живот планирате да наемете кола в Солун, или за да посетитие великолепните плажове в района на Халкидики на югоизток или да разгледате близките градове Едеса и Кавала, Motoroads.com прави наемането на коли в Солун много лесно и достъпно. Възползвайте се от нашите специални онлайн рент а кар цени, отлични коли под наем и безупречно обслужване в Солун. Motoroads е вашият най-добър рент а кар партньор в Солун, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие. Разстоянието до Атина е 516 км и с кола под наем отнема 6-8 часа по най-добрата магистрала в Гърция, като маршрута е изключително живописен. Солун е само на 150 км от най-отдалечената точка на Халкидики и има отлична мрежа от главни пътища, които водят към известните морски курорти на полуостровите Касандра, Ситония и Атос. Някои на най-добрите плажове около Солун са Метони, Макригиалос, Коринос, Литокоро, Лептокария и Платамона и са много лесно достъпни югоизточно от града с кола под наем. Солун е на 240 км югозападно от българския ски-курорт Банско с кола под наем и на 310 км от българската столица София.

  Солун »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Солун »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Солун »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Солун »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Солун » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Солун не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СОЛУН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СОЛУН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Солун коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Солун.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Солун коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Солун се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Солун.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Солун коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Солун. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Солун и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Солун коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Солун включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Солун коли под наем
Всички коли под наем в Солун имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Солун коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Солун коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Солун.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Солун коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Солун.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Солун коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Солун коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Солун.