СОЛУН коли под наем, СОЛУН рент а кар

Солун коли под наем »  Автомобил под наем » Солун
Hi: 
Low: 

Солун
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Всеки път пътувам с тази компания и съм впечатлен от обслужването. Винаги са коректни и идват навреме! Ще ползвам услугите Ви и занапред! Станислав Кабланов2024-12-03
СОЛУН
Map Солун
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СОЛУН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СОЛУН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СОЛУН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СОЛУН! Солун.

Солун Коли под наем » Онлайн търсене

Солун Автомобили под наем » Категории

Солун Автомобили под наем » Модели

Солун » Под наем

Солун » Информация

Солун е вторият по големина град в Гърция и столица на най-големия гръцки район - Македония. Наричат го също Салоники или Салоника и е важен икономически, търговски, промишлен, културен, политически и транспортен център за Югоизточна Европа и Балканите. Търговското пристанище на Солун е с голямо значение за Гърция и нейната югоизточно-европейска вътрешност. Стратегически разположен на морето, този град има многовековна история. Заради своето славно минало, Солун притежава интересни археологически и исторически забележителности: от Бялата кула на крайбрежния булевард с многобройните кафенета, чак до византийските стени в горната част на града; впечатляващи сгради като църквата на Агиос Димитриос от 4-ти век, която се счита за най-голяма в Гърция; огромната римска Ротонда; изваяната арка на Галериус в Камара, където се събират студентите от Солунските университети. Чужденците и гърците обичат този космополитен град, който кипи от живот и динамика, но едновременно с това е успял да запази спокойната атмосфера, която може да почувствате само в един малък град. В Солун се намират едни от най-добрите хотели и ресторанти в северна Гърция и някои от най-красивите плажове. Градът омагьосва със собствена интелектуална и артистична атмосфера и несъмнено трябва да присъства в маршрута на всеки турист. Солун не е само голям космополитен и кръстопътен град. Той е също така и вход към северна Гърция и оттук може да видите една различна част от континентална Гърция, като най-добрия начин да разгледата района е като наемете кола. Ако заради богатия му културен и нощен живот планирате да наемете кола в Солун, или за да посетитие великолепните плажове в района на Халкидики на югоизток или да разгледате близките градове Едеса и Кавала, Motoroads.com прави наемането на коли в Солун много лесно и достъпно. Възползвайте се от нашите специални онлайн рент а кар цени, отлични коли под наем и безупречно обслужване в Солун. Motoroads е вашият най-добър рент а кар партньор в Солун, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие. Разстоянието до Атина е 516 км и с кола под наем отнема 6-8 часа по най-добрата магистрала в Гърция, като маршрута е изключително живописен. Солун е само на 150 км от най-отдалечената точка на Халкидики и има отлична мрежа от главни пътища, които водят към известните морски курорти на полуостровите Касандра, Ситония и Атос. Някои на най-добрите плажове около Солун са Метони, Макригиалос, Коринос, Литокоро, Лептокария и Платамона и са много лесно достъпни югоизточно от града с кола под наем. Солун е на 240 км югозападно от българския ски-курорт Банско с кола под наем и на 310 км от българската столица София.

  Солун »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Солун »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Солун »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Солун » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Солунне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СОЛУН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.