СМОЛЯН коли под наем, СМОЛЯН рент а кар

Смолян коли под наем »  Автомобил под наем » Смолян
Hi: 
Low: 

Смолян
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Както винаги останахме много доволни от обслужването. Илия2021-08-10
СМОЛЯН
Map Смолян
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СМОЛЯН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СМОЛЯН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СМОЛЯН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СМОЛЯН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Смолян.

Смолян Коли под наем » Онлайн търсене

Смолян Автомобили под наем » Категории

Смолян Автомобили под наем » Модели

Смолян » Информация

Разположен на 1000 метра над морското равнище и примамливо скътан между покрити с борови гори върхове, Смолян е най-високият град в България. Той е административната и културна столица на великолепните централни и западни Родопи. Намира се на 103 км южно от Пловдив, на 45 км югоизточно от Девин и на 258 км югоизточно на София. Една кола под наем дава много по-голяма гъвкавост по отношение на предвижване в града, защото Смолян се простира на 10 км по продължение на бреговете на река Черна, а и наоколо има множество живописни села като известното с традиционна си архитектура село Широка Лъка, на 23 км североизточно от Смолян и великолепния Агушев Конак в село Могилица, на 26 км южно от града. Освен факта, че Смолян е отправна точка за всички туристически маршрути в планината, той е само на 18 км южно от известния ски-курорт Пампорово. Най-удобният начин да разгледате Смолян и околността е да наемете кола. Motoroads.com е именно мястото, на което ще получите най-изгодните рент а кар оферти за Смолян и ще имате възможността да наемете желания от вас автомобил онлайн в реално време и да получите незабавно потвърждение на вашата резервация.

  Смолян »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Смолян »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Смолян »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Смолян »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Смолян » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Смолян не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СМОЛЯН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СМОЛЯН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Смолян коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Смолян.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Смолян коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Смолян се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Смолян.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Смолян коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Смолян. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Смолян и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Смолян коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Смолян включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Смолян коли под наем
Всички коли под наем в Смолян имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Смолян коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Смолян коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Смолян.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Смолян коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Смолян.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Смолян коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Смолян коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Смолян.