СМОЛЯН коли под наем, СМОЛЯН рент а кар

Смолян коли под наем »  Автомобил под наем » Смолян
Hi: 
Low: 

Смолян
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Удобна, надеждна кола, 7 местна, СУВ с камера за задно виждане, с голям багажник и висок пътен просвет. Фирмата подсигури автомобил с нашите изисквания в точния момент. Изключително любезно обслужване. Красимира2024-25-01
СМОЛЯН
Map Смолян
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СМОЛЯН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СМОЛЯН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СМОЛЯН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СМОЛЯН! Смолян.

Смолян Коли под наем » Онлайн търсене

Смолян Автомобили под наем » Категории

Смолян Автомобили под наем » Модели

Смолян » Информация

Разположен на 1000 метра над морското равнище и примамливо скътан между покрити с борови гори върхове, Смолян е най-високият град в България. Той е административната и културна столица на великолепните централни и западни Родопи. Намира се на 103 км южно от Пловдив, на 45 км югоизточно от Девин и на 258 км югоизточно на София. Една кола под наем дава много по-голяма гъвкавост по отношение на предвижване в града, защото Смолян се простира на 10 км по продължение на бреговете на река Черна, а и наоколо има множество живописни села като известното с традиционна си архитектура село Широка Лъка, на 23 км североизточно от Смолян и великолепния Агушев Конак в село Могилица, на 26 км южно от града. Освен факта, че Смолян е отправна точка за всички туристически маршрути в планината, той е само на 18 км южно от известния ски-курорт Пампорово. Най-удобният начин да разгледате Смолян и околността е да наемете кола. Motoroads.com е именно мястото, на което ще получите най-изгодните рент а кар оферти за Смолян и ще имате възможността да наемете желания от вас автомобил онлайн в реално време и да получите незабавно потвърждение на вашата резервация.

  Смолян »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Смолян »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Смолян »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Смолян » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Смолянне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СМОЛЯН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.