КАВАРНА коли под наем, КАВАРНА рент а кар

Каварна коли под наем »  Автомобил под наем » Каварна
Sun Hi: 
Low: 
15°
13°
Каварна
Temperature11°C
Mon Hi: 
Low: 
17°
11°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
КАВАРНА
Map Каварна
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КАВАРНА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КАВАРНА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КАВАРНА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КАВАРНА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Каварна.

Каварна Коли под наем » Онлайн търсене

Каварна Автомобили под наем » Категории

Каварна Автомобили под наем » Модели

Каварна » Под наем

Каварна » Информация

Град Каварна се намира на северното крайбрежие на Черно море, на 60 км североизточно от Варна и на няколко километра западно от известния нос Калиакра. Туристите посещават Каварна не само заради красивата и уникална природа и многобройните археологически забележителности, но и защото в последните години Каварна се превърна в един от най-привлекателните райони за инвестиции и развитие в сферата на недвижимото имущество. Друга причина е, защото в Каварна все по-често се организират световноизвестни рок фетивали и концерти. Немалка роля за разстящата популярност на курорта е и фактът, че той притежава голямо разнообразие от отлични спортни съоръжения и близостта му до летище Варна. Ако наемете кола под наем в Каварна ще си осигурите една отлична почивка в този черноморски курорт, а и ще имате възможността да посетите богатия на забележителности регион. Онлайн рент а кар системата на Motoroads ви дава възможност да резервирате вашата кола под наем в Каварна предварително, което е много удобно като се има предвид, че в пиковия сезон по черномосрките курорти е изключително трудно да наемете автомобил. Каварна е само на 30 минути път с кола под наем от летище Варна и на 38 км от Румъния, а нашият достъпен и качествен автопарк ви осигурява най-добрият начин за транспорт в рейона.

  Каварна »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Каварна »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Каварна »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Каварна »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Каварна » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Каварна не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КАВАРНА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КАВАРНА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Каварна коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Каварна.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Каварна коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Каварна се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Каварна.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Каварна коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Каварна. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Каварна и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Каварна коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Каварна включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Каварна коли под наем
Всички коли под наем в Каварна имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Каварна коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Каварна коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Каварна.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Каварна коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Каварна.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Каварна коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Каварна коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Каварна.