БЕЛОГРАДЧИК коли под наем, БЕЛОГРАДЧИК рент а кар

Белоградчик коли под наем »  Автомобил под наем » Белоградчик
Sun Hi: 
Low: 
13°
Белоградчик
Temperature6°C
Mon Hi: 
Low: 
11°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
БЕЛОГРАДЧИК
Map Белоградчик
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БЕЛОГРАДЧИК. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БЕЛОГРАДЧИК - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БЕЛОГРАДЧИК  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БЕЛОГРАДЧИК! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Белоградчик.

Белоградчик Коли под наем » Онлайн търсене

Белоградчик Автомобили под наем » Категории

Белоградчик Автомобили под наем » Модели

Белоградчик » Информация

Разположен под върховете на Стара планина, почти до гарницата със Сърбия, Белоградчик се намира на 182 км северозападно от София по шосе Е79, между градовете Монтана и Видин. Белоградчик дава своето име на най-впечатляващите скални образования в България - Белоградчишките скали. Белоградчишките скали са едни от най-красивите природни забележителности в България – извисяващи се скали, които образуват естествена крепост, чийто потенциал е бил използван от римляни, българи и турци още от древни времена. Покриващи площ от 90 кв. км и издигащи се на височина от 200 м, в нюанси от бледожълтеникаво, червено и сиво, с фантастичните си очертания на животни, хора, кораби, къщи, огромни стълбове, обелиски и сталагмити, уникалните Белоградчишки скали са един от природните феномени на България. Ако искате да станете част от хилядите туристи посещаващи Белоградчик всяка година и желаете да наемете кола, докато сте в града, за да посетите пещерата Магурата, известна със своите древни скални рисунки, Motoroads не само предлага краткосрочни и дългосрочни наеми на автомобили в Белоградчик на достъпни цени, но и бърза и сигурна онлайн резервационна система, с която ще можете да резервирате кола под наем само с няколко кликания онлайн. Необходимо е само да продължете към нашата онлайн рент а кар търсачка за Белоградчик по-долу, за да получите оферта за кола под наем и потвърждение на вашата резервация в реално време.

  Белоградчик »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Белоградчик »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Белоградчик »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Белоградчик »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Белоградчик » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Белоградчик не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БЕЛОГРАДЧИК КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БЕЛОГРАДЧИК:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Белоградчик коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Белоградчик.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Белоградчик коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Белоградчик се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Белоградчик.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Белоградчик коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Белоградчик. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Белоградчик и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Белоградчик коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Белоградчик включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Белоградчик коли под наем
Всички коли под наем в Белоградчик имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Белоградчик коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Белоградчик коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Белоградчик.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Белоградчик коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Белоградчик.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Белоградчик коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Белоградчик коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Белоградчик.