МЮНХЕН мотори под наем » МЮНХЕН наем на мотоциклети

Mon   Tue Мюнхен
Hi: 12° Hi: 10° Temperature 23°C
Low:  Low: 
very good service, friendly and professional stuff in Mallorca, service exceeded any expectations, 5 stars out of 5. highly recommended! martin2018-22-09
Mотор под наем в Мюнхен » Цена на мотоциклети под наем » Мюнхен
МЮНХЕН
Map Мюнхен
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МЮНХЕН, ГЕРМАНИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Мюнхен включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Мюнхен.

Мотори под наем – Мюнхен » Онлайн търсене

Мюнхен мотори под наем » Категории

Мюнхен наем на мотоциклет » Модели

Мюнхен » Информация

Наем на мотоциклет в Мюнхен предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Мюнхен или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Мюнхен и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Мюнхен и Германия.

Mотоциклети под наем в Мюнхен »

Столицата на Бавария - Мюнхен се намира в близост до подножието на немските Алпи в южната част на страната. Мюнхен е третият по големина град в Германия след Берлин и Хамбург и втората най-популярна туристическа дестинация след столицата. Известен днес като икономически център на високотехноличната индустрия и основно седалище на множество големи компании, Мюнхен предлага перфектно съчетание от космополитен градски живот и уникално наследство - от традиционните бирарии и световно известния Октоберфест, през музеите от световна величина до гастрономическите и модерни шопинг предложения. Оживеният пешеходен център на Мюнхен е дом на богато украсени барокови и рококо църкви и дворци, величествени неокласически паметници и сгради от времето на Лудвиг I, забележителности от световна класа като художествени галерии и музеи, оживени улични кафетерии и бирарии - това е мястото, където улиците са павирани за хората, а не за колите. Баварският метрополис представя всичко "типично немско", редом с факта, че е най-значимият международен център на бизнеса, инженерните постижения, изследвания и технологични разработки от световна класа и най-проспериращият град в Германия. Къде другаде освен в Мюнхен е по-подходящо да наемете мотор BMW. Независимо дали планирате да останете в многоликия Мюнхен или ще го използвате като отправна точка за мотоциклетен тур из Европа, проверете предложенията на Motoroads за BMW мотоциклети под наем. Опознайте Бавария и континентална Европа на мотор BMW под наем от Мюнхен - земята на живописните замъци, величествени планини на юг и хълмове на север.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Мюнхен.

  Мюнхен »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Мюнхен »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Мюнхен »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer