КОПРИВЩИЦА коли под наем, КОПРИВЩИЦА рент а кар

Копривщица коли под наем »  Автомобил под наем » Копривщица
Wed Hi: 
Low: 
-3°
-5°
Копривщица
Temperature-3°C
Thu Hi: 
Low: 
-2°
-3°
Обслужването беше на високо ниво. Ние използваме Motoroads през последните 15 години при наемане на превозни средства в България и те винаги са осигурявали разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкав и точен, а автомобилите винаги в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и занапред. Нищо негативно за споделяне през последните 15 години използвахме техните услуги! Евгени2023-20-01
КОПРИВЩИЦА
Map Копривщица
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КОПРИВЩИЦА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КОПРИВЩИЦА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КОПРИВЩИЦА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КОПРИВЩИЦА! Копривщица.

Копривщица Коли под наем » Онлайн търсене

Копривщица Автомобили под наем » Категории

Копривщица Автомобили под наем » Модели

Копривщица » Информация

Град Копривщица e разположен в сърцето на Средна гора, 110 км източно от София и на 80 км северозападно от Пловдив. Копривщица е една от най-интересните исторически забележителности на България и е сред стоте национални туристически обекта. Известна е с фолклорните си и революционни традиции и с най-запазената и богата архитектура от 19 век. Китното възрожденско градче лежи от двете страни на река Тополница, пресечена от множество стари каменни мостове, а синята, червена и жълта хоросанова мазилка подчертава красотата на каменно-дървените къщи в града-музей. Копривщица заема особено важно място в българската история като люлка на Априлското въстание от 1876 година и тук едва ли има място, което да не е кръстено на този решителен епизод от българската история. За туристите Копривщица е изключително интересна дестинация - с несравнимата си възрожденска архитектура, отлични музеи, пасторална красота, и голям събор на българското народно творчество. Така че ако искате да бъдете част от постоянния поток от посетители в Копривщица, привлечени от нейната прекасна архитектура и се нуждаете от кола под наем в града, motoroads.com е точното място да направите това. Разглеждането на цяла Средна гора, населявана още от 5-тото хилядолетие преди новата ера и нейните интересни градове, може да е истинско предизвикателство без кола, така че това е още една причина да наемете кола в Копривщица. Тук, на motoroads.com, ние правим наемането на автомобил в Копривщица много лесно – вие може да разгледате онлайн всички налични видове автомобили под наем, да направите онлайн рент а кар резервация, и да получите потвърждение на вашата резервация за предпочитаната от вас кола под наем в Копривщица в реално време само с няколко натискания на клавиатурата.

  Копривщица »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Копривщица »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Копривщица »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Копривщица » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Копривщицане е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КОПРИВЩИЦА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В <%=town.ToUpper%>:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » <%=town%> коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в <%=town%>.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » <%=town%> коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в <%=town%> се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в <%=town%>.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » <%=town%> коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в <%=town%>. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в <%=town%> и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » <%=town%> коли под наем
Нашите цени за коли под наем в <%=town%> включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » <%=town%> коли под наем
Всички коли под наем в <%=town%> имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » <%=town%> коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » <%=town%> коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в <%=town%>.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » <%=town%> коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в <%=town%>.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » <%=town%> коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » <%=town%> коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в <%=town%>.