КОПРИВЩИЦА коли под наем, КОПРИВЩИЦА рент а кар

Копривщица коли под наем »  Автомобил под наем » Копривщица
Sun Hi: 
Low: 
11°
Копривщица
Temperature0°C
Mon Hi: 
Low: 
10°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
КОПРИВЩИЦА
Map Копривщица
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КОПРИВЩИЦА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КОПРИВЩИЦА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КОПРИВЩИЦА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КОПРИВЩИЦА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Копривщица.

Копривщица Коли под наем » Онлайн търсене

Копривщица Автомобили под наем » Категории

Копривщица Автомобили под наем » Модели

Копривщица » Информация

Град Копривщица e разположен в сърцето на Средна гора, 110 км източно от София и на 80 км северозападно от Пловдив. Копривщица е една от най-интересните исторически забележителности на България и е сред стоте национални туристически обекта. Известна е с фолклорните си и революционни традиции и с най-запазената и богата архитектура от 19 век. Китното възрожденско градче лежи от двете страни на река Тополница, пресечена от множество стари каменни мостове, а синята, червена и жълта хоросанова мазилка подчертава красотата на каменно-дървените къщи в града-музей. Копривщица заема особено важно място в българската история като люлка на Априлското въстание от 1876 година и тук едва ли има място, което да не е кръстено на този решителен епизод от българската история. За туристите Копривщица е изключително интересна дестинация - с несравнимата си възрожденска архитектура, отлични музеи, пасторална красота, и голям събор на българското народно творчество. Така че ако искате да бъдете част от постоянния поток от посетители в Копривщица, привлечени от нейната прекасна архитектура и се нуждаете от кола под наем в града, motoroads.com е точното място да направите това. Разглеждането на цяла Средна гора, населявана още от 5-тото хилядолетие преди новата ера и нейните интересни градове, може да е истинско предизвикателство без кола, така че това е още една причина да наемете кола в Копривщица. Тук, на motoroads.com, ние правим наемането на автомобил в Копривщица много лесно – вие може да разгледате онлайн всички налични видове автомобили под наем, да направите онлайн рент а кар резервация, и да получите потвърждение на вашата резервация за предпочитаната от вас кола под наем в Копривщица в реално време само с няколко натискания на клавиатурата.

  Копривщица »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Копривщица »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Копривщица »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Копривщица »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Копривщица » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Копривщица не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КОПРИВЩИЦА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КОПРИВЩИЦА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Копривщица коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Копривщица.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Копривщица коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Копривщица се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Копривщица.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Копривщица коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Копривщица. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Копривщица и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Копривщица коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Копривщица включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Копривщица коли под наем
Всички коли под наем в Копривщица имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Копривщица коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Копривщица коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Копривщица.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Копривщица коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Копривщица.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Копривщица коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Копривщица коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Копривщица.