ОБЗОР колела под наем, ОБЗОР наем на велосипеди

Колело под наем в Обзор » Цена на велосипеди под наем » Обзор
Hi: 
Low: 

Обзор
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ОБЗОР, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Обзор - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Обзор » Онлайн търсене

Обзор Велосипеди под наем » Категории

Обзор Велосипеди под наем » Модели

Обзор » Под наем

Обзор » Информация

Наем на велосипед в Обзор. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Обзор е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Обзор. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Обзор и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Обзор и България.

Колела под наем в Обзор »

Обзор е приветлив и спокоен курорт, разположен край обширен залив в подножието на най-източната част на Стара планина, на 60 км южно от Варна и на 74 км северно от Бургас. Дългата 6 км великолепна плажна ивица и новопостроените първокласни хотели и туристически съоръжения привличат мнгобройни туристи в Обзор. За вашето удобство или за разнообразие от живота на плажа, може да наемете кола в Обзор и да поемете по крайбрежния път, който се вие през очарователни малки селца и предлага поразителни гледки от бреговата линия. За да резервирате лесно кола под наем в Обзор онлайн, разгледайте нашата специална селекция от коли под наем и най-изгодните рент а кар оферти за Обзор. През китни хълмисти лозови райони, може лесно да достигнете с кола под наем и живописния крайбрежен град Бяла, най-бурния нос в България – нос Емине, на 14 км южно от Обзор или останките от средновековната крепост Емона.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Обзор.

  Обзор »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Обзор »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Обзор »  Изчислете цена за наем на велосипед