КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ мотори под наем, КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Крит - Летище Ханя » Цена на мотоциклети под наем » Крит - Летище Ханя
Wed Hi: 
Low: 
15°
12°
Крит - Летище Ханя
Temperature14°C
Thu Hi: 
Low: 
13°
13°
Малага: Добър контакт, наемодателят проактивно се свърза с нас сутринта в деня на наемането. Безплатен транспорт от летището до паркинга. Получих нов и мотоциклет на 6 години. Неусложнена обработка. Включени каса, горна кутия и ключалка. Добър контакт на трансферната точка. Връщане без усложнения. Томас2023-14-03
КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ
Map Крит - Летище Ханя
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В КРИТ - ЛЕТИЩЕ ХАНЯ, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Крит - Летище Ханя включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Крит - Летище Ханя.

Мотори под наем – Крит - Летище Ханя » Онлайн търсене

Крит - Летище Ханя мотори под наем » Категории

Крит - Летище Ханя наем на мотоциклет » Модели

Крит - Летище Ханя » Под наем

Крит - Летище Ханя » Информация

Наем на мотоциклет в Крит - Летище Ханя предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Крит - Летище Ханя или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Крит - Летище Ханя и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Крит - Летище Ханя и Гърция.

Mотоциклети под наем в Крит - Летище Ханя »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Крит - Летище Ханя.

  Крит - Летище Ханя »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Крит - Летище Ханя »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Крит - Летище Ханя »  Изчислете цена за наем на мотоциклет