ПЛЕВЕН коли под наем, ПЛЕВЕН рент а кар

Плевен коли под наем »  Автомобил под наем » Плевен
Sun Hi: 
Low: 
12°
Плевен
Temperature7°C
Mon Hi: 
Low: 
10°
Всеки път пътувам с тази компания и съм впечатлен от обслужването. Винаги са коректни и идват навреме! Ще ползвам услугите Ви и занапред! Станислав Кабланов2024-12-03
ПЛЕВЕН
Map Плевен
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ПЛЕВЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ПЛЕВЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ПЛЕВЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ПЛЕВЕН! Плевен.

Плевен Коли под наем » Онлайн търсене

Плевен Автомобили под наем » Категории

Плевен Автомобили под наем » Модели

Плевен » Информация

Плевен е разположен там, където подножието на Стара Планина се среща с Дунавската равнина, на 174 км североизточно от София и на 146 км югоизточно от Русе. Плевен е важен административен, икономически, културен и транспортен център в Северна България. Седмият по големина град и едно от най-старите селища в страната предлага многобройни исторически и археологични паметници. Много от тези са паметници и музеи в чест на най-решителния епизод от войната за освобождение: известната Плевенска Панорама с огромно изображение на обсадата на Плевен; Скобелев парк - мястото на яростната борба през 1877 с много оръдия, скрити в зеленината наоколо; богатия исторически музей, в който се съхранява една от най-добрите колекции на българската нация като се започне от 4-то хилядолетие преди новата ера, през находките от Римската империя и внушителния брой предмети на изкуството от 17 до 20-и век; художествената галерия; християнската базилика от ранната половина на 4-ти век. Посетителите на Плевен трябва непременно да видят известния парк Кайлъка, някога тракийско селище, а сега място за отдих през уикендите, където местните хора се възползват от слънчевите бани край езерото и водните спортни съоръжения, открития театър и ресторанта в пещера във варовиковата скала. Плевен също така е важна сухопътна и железопътна транспортна артерия, свързваща София, Пловдив, Варна и Русе и идеалната точка, от която да разгледате централна северна България с кола под наем. Ако наемете кола в Плевен може лесно да стигнете до София по магистрала Е83 и Е79 на запад от града, до Русе по Е83, до Розовата долина на юг през няколко планински прохода, а от Плевен до Варна е само 4-часов път с кола под наем. Ако планувате да наемте автомобил под наем в Плевен, вашият най-добър шанс да намерите колата, от която се нуждаете е да изпозлвате цялостната резервационна система за коли под наем на Motoroads. Това ще ви позволи да проверите мигновено наличните автомобили под наем в Плевен, да получите безплатна рент а кар оферта и да потвърдите резервацията си онлайн с няколко докосвания на мишката. Нашата цел е да ви осигурим не само най-изгодните рент а кар услуги в Плевен, но и най-качествените с нашето отлично обслужване 24 часа 7 дни в седмицата.

  Плевен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Плевен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Плевен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Плевен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Плевенне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ПЛЕВЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.