ПЛЕВЕН коли под наем, ПЛЕВЕН рент а кар

Плевен коли под наем »  Автомобил под наем » Плевен
Sun Hi: 
Low: 
17°
Плевен
Temperature8°C
Mon Hi: 
Low: 
13°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ПЛЕВЕН
Map Плевен
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ПЛЕВЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ПЛЕВЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ПЛЕВЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ПЛЕВЕН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Плевен.

Плевен Коли под наем » Онлайн търсене

Плевен Автомобили под наем » Категории

Плевен Автомобили под наем » Модели

Плевен » Информация

Плевен е разположен там, където подножието на Стара Планина се среща с Дунавската равнина, на 174 км североизточно от София и на 146 км югоизточно от Русе. Плевен е важен административен, икономически, културен и транспортен център в Северна България. Седмият по големина град и едно от най-старите селища в страната предлага многобройни исторически и археологични паметници. Много от тези са паметници и музеи в чест на най-решителния епизод от войната за освобождение: известната Плевенска Панорама с огромно изображение на обсадата на Плевен; Скобелев парк - мястото на яростната борба през 1877 с много оръдия, скрити в зеленината наоколо; богатия исторически музей, в който се съхранява една от най-добрите колекции на българската нация като се започне от 4-то хилядолетие преди новата ера, през находките от Римската империя и внушителния брой предмети на изкуството от 17 до 20-и век; художествената галерия; християнската базилика от ранната половина на 4-ти век. Посетителите на Плевен трябва непременно да видят известния парк Кайлъка, някога тракийско селище, а сега място за отдих през уикендите, където местните хора се възползват от слънчевите бани край езерото и водните спортни съоръжения, открития театър и ресторанта в пещера във варовиковата скала. Плевен също така е важна сухопътна и железопътна транспортна артерия, свързваща София, Пловдив, Варна и Русе и идеалната точка, от която да разгледате централна северна България с кола под наем. Ако наемете кола в Плевен може лесно да стигнете до София по магистрала Е83 и Е79 на запад от града, до Русе по Е83, до Розовата долина на юг през няколко планински прохода, а от Плевен до Варна е само 4-часов път с кола под наем. Ако планувате да наемте автомобил под наем в Плевен, вашият най-добър шанс да намерите колата, от която се нуждаете е да изпозлвате цялостната резервационна система за коли под наем на Motoroads. Това ще ви позволи да проверите мигновено наличните автомобили под наем в Плевен, да получите безплатна рент а кар оферта и да потвърдите резервацията си онлайн с няколко докосвания на мишката. Нашата цел е да ви осигурим не само най-изгодните рент а кар услуги в Плевен, но и най-качествените с нашето отлично обслужване 24 часа 7 дни в седмицата.

  Плевен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Плевен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Плевен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Плевен »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Плевен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Плевен не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ПЛЕВЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ПЛЕВЕН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Плевен коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Плевен.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Плевен коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Плевен се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Плевен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Плевен коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Плевен. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Плевен и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Плевен коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Плевен включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Плевен коли под наем
Всички коли под наем в Плевен имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Плевен коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Плевен коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Плевен.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Плевен коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Плевен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Плевен коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Плевен коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Плевен.