Често задавани въпроси за мотоциклет, АТВ, скутер, велосипед под наем

Често задавани въпроси за мотоциклет, АТВ, скутер, велосипед под наем в Европа
View answerКАКВИ ДОКУМЕНТИ СА НЕОБХОДИМИ, ЗА ДА НАЕМА ОТ ВАС?
Паспорт или лична карта (за страни от Европейски съюз) и валидна шофьорска книжка. Ако наемате мотоциклет или скутер 125 куб.см или по-висок клас, трябва да предоставите шофьорска книжка категория “A”. Информация за категорията шофьорска книжка, която се изисква можете да намерите в описанието на всяко превозно средство. В някои страни може да се наложи да представите международна шофьорска книжка (IDL), ако това се изисква от закона.
View answerКАКВИ НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ ПРИЕМАТЕ?
Необходимо е да притежавате валидна кредитна карта, за да направите резервация на motorcycle-rental-europe.com. Плащания по банков път се приемат за групови резервации или с позволение от нашия офис.
View answerКАКЪВ ПРОБЕГ Е ВКЛЮЧЕН В НАЕМНАТА ЦЕНА?
Дневният пробег варира в зависимост от вида на превозното средство под наем. Той е указан в калкулацията на цената за наем. Позволеният дневен пробег може да зависи от продължителността на наема, който сте избрали.
View answerКАКВА ЗАСТАХОВКА Е ВКЛЮЧЕНА В НАЕМНАТА ЦЕНА?
Застрахователните условия се различават за всяко превозно средство под наем. Те са ясно показани в калкулацията на наемната цена на превозното средство, което сте избрали.
View answerКАКВО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ СЕ ИЗИСКВА?
Различните превозни средства изискват различна категория шофьорска книжка. В повечето случаи (с някои изключения) ви е необходима категория “B”, за да управлявате автомобил, ATV или скутер 50 куб. см. В някои страни с категория “B” може да управлявате 125 куб.см скутер или 250 куб.см MPV. В повечето случаи ви е необходима шофьорска книжка категория “A”, за да наемете скутер или мотоциклет над 50 куб. см.
View answerКЪДЕ ЩЕ СЕ СРЕЩНА С ВАШИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЛЕТИЩЕ?
Нашият представител ще ви посрещне с табела с вашето име в залата за пристигащи. Ако не сте в състояние да го намерите, моля обадете се на телефоните, предоставени във вашия резервационен ваучер.
View answerКЪДЕ ДА НАМЕРЯ АДРЕСА НА ВАШИЯ ОФИС?
Адресът на офиса, в който ще получите наетото превозно средство ще бъде отразен в резервационния ви ваучер. В много градове имаме повече от един офис и не сме в състояние да потвърдим адреса за получаване, преди да завършите вашата резервация онлайн.
View answerМОГА ЛИ ДА ДОЙДА ДО ВАШИЯ ОФИС И ДА РЕЗЕРВИРАМ НА МЯСТО?
Вие сте добре дошли да посетите наш офис, но не можем да ви гарантираме наличност на желаното от вас превозно средство. Наемните цените на място са до 30% по-високи от обявените онлайн. Горещо ви препоръчваме да направите вашата резервацията онлайн предварително, за да ви гарантираме наличност и най-изгодна цена.
View answerКОЛКО ТРЯБВА ДА ЗАПЛАТЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО КАТО ГРАНЦИЯ ПО РЕЗЕРВАЦИЯТА?
Сумата която изискваме да заплатите предварително като гаранция по вашата резервация варира в рамките на 10-15% от крайната наемна цена.
View answerНУЖНО ЛИ Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ЗАЯВЯ ВСИЧКИ АКСЕСОАРИ?
Не всички офиси поддържат на склад пълния асортимент и размери аксесоари, от които бихте имали нужда по време на наема. Горещо ви препоръчваме да ги заявите предварително, за да избегнете проблеми с наличността.
View answerМОГА ЛИ ДА РЕЗЕРВИРАМ ВОДАЧ ЗАЕДНО С ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО?
В някои градове и страни предлагаме възможността да поръчате водач онлайн - директно на нашата уеб страница или чрез ръчно запитване на имейл.
View answerБЕЗОПАСНО ЛИ Е ДА РЕЗЕРВИРАМ С MOTOROADS?
Motoroads уважава правото на конфиденциалност. Ние не съхраняваме данни за кредитни карти на нашия уебсайт. Всички плащания чрез кредитни карти се извършват посредством утвърдена банкова институция и са защитени чрез Secure Sockets Layer /SSL/ и 3D технология. Вашата лична информация е строго конфиденциална.
View answerКАК МОГА ДА ПРОМЕНЯ / ОТМЕНЯ РЕЗЕРВАЦИЯ?
За да промените или отмените резервация, моля изпратете ни имейл от вашата лична пощенска или от формата на нашата уеб страница.
View answerНЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТУК ОТГОВОРИ НА МОИТЕ ВЪПРОСИ
Моля свържете се с нас и ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.