РАВДА коли под наем, РАВДА рент а кар

Равда коли под наем »  Автомобил под наем » Равда
Wed Hi: 
Low: 
16°
14°
Равда
Temperature19°C
Thu Hi: 
Low: 
18°
10°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
РАВДА
Map Равда
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в РАВДА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в РАВДА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. РАВДА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В РАВДА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Равда.

Равда Коли под наем » Онлайн търсене

Равда Автомобили под наем » Категории

Равда Автомобили под наем » Модели

Равда » Под наем

Равда » Информация

Малкото ваканционно селище Равда е разположено между Несебър и Ахелой, на 30 км северно от Бургас и на 5 км южно от Слънчев бряг. Равда е по-спокойна морска дестинация в сравнение с по-големите и оживени свои съседи Слънчев бряг и Несебър. Въпреки това, селището предлага разнообразие от новопостроени хотели, частни вили и фамилни къщи, които ще задоволят всеки вкус. Ако се нуждаете от кола под наем в Равда, за да разгледате близките курорти Несебър, Слънчев бряг, Ахелой и Поморие, на Motoroads.com ще намерите едни от най-конкурентните цени и преференциални условия за наем на автомобили, заедно с една от най-бързите и сигурни онлайн резервационни рент а кар системи в България.

  Равда »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Равда »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Равда »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Равда »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Равда » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Равда не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

РАВДА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В РАВДА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Равда коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Равда.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Равда коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Равда се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Равда.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Равда коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Равда. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Равда и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Равда коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Равда включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Равда коли под наем
Всички коли под наем в Равда имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Равда коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Равда коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Равда.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Равда коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Равда.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Равда коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Равда коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Равда.