ЧЕРНОМОРЕЦ коли под наем, ЧЕРНОМОРЕЦ рент а кар

Черноморец коли под наем »  Автомобил под наем » Черноморец
Sun Hi: 
Low: 
17°
13°
Черноморец
Temperature14°C
Mon Hi: 
Low: 
20°
12°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ЧЕРНОМОРЕЦ
Map Черноморец
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЧЕРНОМОРЕЦ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЧЕРНОМОРЕЦ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЧЕРНОМОРЕЦ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЧЕРНОМОРЕЦ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Черноморец.

Черноморец Коли под наем » Онлайн търсене

Черноморец Автомобили под наем » Категории

Черноморец Автомобили под наем » Модели

Черноморец » Информация

Черноморец е спокоен морски курорт на южното черноморие, който съчетава красива природа, модерни хотели и гостоприемството на местните жители. Той се намира само на 8 км на север от очарователния Созопол и на 20 км на юг от Бургас и международното летище. Черноморец претърпя трескаво развитие през последните години, което се изрази в построяването на много нови семейни хотели и в нарастването на диапазона на предлаганите туристически услуги. Въпреки това, ако планувате да наемате кола по време на вашата почивка в Черноморец, е хубаво да го направите предварително, за да избегнете високите цени, които се предлагат от повечето рент а кар компании по време на пиковия сезон. Резервационната система за коли под наем на Motoroads ви дава именно тази възможност. Чрез нея вие не само ще получите безплатно преференциални рента кар оферти, но и ще може да резервирате предпочитания от вас автомобил под наем в Черноморец в реално време.

  Черноморец »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Черноморец »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Черноморец »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Черноморец »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Черноморец » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Черноморец не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЧЕРНОМОРЕЦ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЧЕРНОМОРЕЦ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Черноморец коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Черноморец.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Черноморец коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Черноморец се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Черноморец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Черноморец коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Черноморец. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Черноморец и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Черноморец коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Черноморец включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Черноморец коли под наем
Всички коли под наем в Черноморец имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Черноморец коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Черноморец коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Черноморец.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Черноморец коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Черноморец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Черноморец коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Черноморец коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Черноморец.