ГАБРОВО коли под наем, ГАБРОВО рент а кар

Габрово коли под наем »  Автомобил под наем » Габрово
Sun Hi: 
Low: 
16°
Габрово
Temperature10°C
Mon Hi: 
Low: 
12°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ГАБРОВО
Map Габрово
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ГАБРОВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ГАБРОВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ГАБРОВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ГАБРОВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Габрово.

Габрово Коли под наем » Онлайн търсене

Габрово Автомобили под наем » Категории

Габрово Автомобили под наем » Модели

Габрово » Информация

Град Габрово е разположен в северните разклонения на Средна Стара планина, на 220 км североизточно от София, 46 км югозападно от Велико Търново и на 48 км северно от Казанлък. За българите, Габрово е най-известен със своя Дом на хумора и сатирата, който олицетворява значението, което градът традиционно е заемал в българския народен хумор. С живописни калдаръмени улички, отркити кафенета, пекарни и приятни ресторанти, Габрово е отлично място за туристите. Освен очарователната и спокойна атмосфера и най-сериозната му претенция за слава - Домът на хумора и сатирата, Габрово притежава и друга притегателна сила за туристите. Той е важна отправна точка за пътувания до автентичното българско село Боженци, на 16 км източно от Габрово с кола под наем, до Соколския манастир, който може да се посети единствено с кола, до уникалния етнографски комплекс Етъра, на 9 км от града, който представя същността на традиционните български занаяти отпреди два века. Най-добрият начин да опознаете Габрово и околността, пълна с исторически забележителности е с кола под наем. А най-лесният и удобен начин за наемане на автомобил в Габрово е с motoroads.com. Тук вие ще получите достъпни рент а кар цени за Габрово, както и бърза и сигурна онлайн система за резервации, която ви позволява да наемете кола под наем в Габрово само с няколко кликания на клавиатурата.

  Габрово »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Габрово »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Габрово »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Габрово »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Габрово » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Габрово не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ГАБРОВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ГАБРОВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Габрово коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Габрово.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Габрово коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Габрово се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Габрово.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Габрово коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Габрово. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Габрово и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Габрово коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Габрово включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Габрово коли под наем
Всички коли под наем в Габрово имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Габрово коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Габрово коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Габрово.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Габрово коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Габрово.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Габрово коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Габрово коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Габрово.