ЧЕПЕЛАРЕ коли под наем, ЧЕПЕЛАРЕ рент а кар

Чепеларе коли под наем »  Автомобил под наем » Чепеларе
Fri Hi: 
Low: 
-4°
-6°
Чепеларе
Temperature0°C
Sat Hi: 
Low: 
-8°
-13°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
ЧЕПЕЛАРЕ
Map Чепеларе
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЧЕПЕЛАРЕ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЧЕПЕЛАРЕ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЧЕПЕЛАРЕ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЧЕПЕЛАРЕ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Чепеларе.

Чепеларе Коли под наем » Онлайн търсене

Чепеларе Автомобили под наем » Категории

Чепеларе Автомобили под наем » Модели

Чепеларе » Информация

Малкият планински град Чепеларе се намира в централната част на Родопите, на 1150 м надморска височина, на 10 км северно от курорта Пампорово, на 30 км югозападно от Смолян и на 70 км южно от Пловдив. Чепеларе придобива все по-голяма популярност като ски курорт, който предлага по-ниски цени в сравнение с първокласния зимен курорт Пампорово. Тук се намира най-дългата и една от най-добрите писти за алпийски ски в България. Чепеларе предлага много нови семейни хотели и зимни вили за почивка, които са чудесна алтернатива на големите хотелски комплекси в Пампорово. Ако сте избрали Чепеларе за вашата зимна ски ваканция или за лятен туризъм до близките природни забележителности, за нас от Motoroads е удоволствие да ви предложим пълен рент а кар пакет за Чепеларе – онлайн резервации в реално време, конкурентни цени и преференциални условия за наемане на автомобили, плюс нашето пословично облужване 24 часа 7 дена в седмицата. Необходимо е само да изберете предпочитаната от вас кола под наем чрез рент а кар търсачката ни по-долу и ще получите моментална рентакар оферта за Чепеларе. След това остава само да резервирате своята кола под наем чрез нашата сигурна онлайн резервационна рент а кар система.

  Чепеларе »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Чепеларе »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Чепеларе »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Чепеларе »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Чепеларе » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Чепеларе не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЧЕПЕЛАРЕ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЧЕПЕЛАРЕ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Чепеларе коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Чепеларе.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Чепеларе коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Чепеларе се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Чепеларе.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Чепеларе коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Чепеларе. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Чепеларе и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Чепеларе коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Чепеларе включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Чепеларе коли под наем
Всички коли под наем в Чепеларе имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Чепеларе коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Чепеларе коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Чепеларе.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Чепеларе коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Чепеларе.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Чепеларе коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Чепеларе коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Чепеларе.