ДОБРИЧ коли под наем, ДОБРИЧ рент а кар

Добрич коли под наем »  Автомобил под наем » Добрич
Sun Hi: 
Low: 

-3°
Добрич
Temperature-1°C
Mon Hi: 
Low: 

Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
ДОБРИЧ
Map Добрич
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ДОБРИЧ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ДОБРИЧ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ДОБРИЧ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ДОБРИЧ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Добрич.

Добрич Коли под наем » Онлайн търсене

Добрич Автомобили под наем » Категории

Добрич Автомобили под наем » Модели

Добрич » Под наем

Добрич » Информация

Град Добрич е икономически и културен център на източна Добруджа. Добрич е на 51 км от Варна и Черноморското крайбрежие, на 512 км североизточно от София и на 35 км от Кардам (на границата с Румъния). Добрич е един от десетте най-големи градове на България и може да се похвали с оживена пешеходна зона, стара част със запазени къщи и дюкяни от 19 век, и една от най-добрите галерии в страната. С една дума Добрич има какво да предложи на своите гости. Сравнително ниските цени на хотелите и ресторантите в Добрич, интересното минало и близостта до черноморския бряг правят града идеалната дестинация за тези, които пътуват с ограничен бюджет. Вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата като цени и обслужване рент а кар услуга в Добрич. Ако ви е необходима кола под наем, можете да се възползвате от нашата лесна за използване онлайн резервационна система, която съчетава в себе си изключителна сигурност и надеждност, бързина и функционалност.

  Добрич »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Добрич »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Добрич »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Добрич »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Добрич » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Добрич не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ДОБРИЧ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ДОБРИЧ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Добрич коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Добрич.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Добрич коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Добрич се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Добрич.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Добрич коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Добрич. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Добрич и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Добрич коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Добрич включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Добрич коли под наем
Всички коли под наем в Добрич имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Добрич коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Добрич коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Добрич.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Добрич коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Добрич.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Добрич коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Добрич коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Добрич.