ВИДИН коли под наем, ВИДИН рент а кар

Видин коли под наем »  Автомобил под наем » Видин
Fri Hi: 
Low: 

Видин
Temperature2°C
Sat Hi: 
Low: 

-3°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
ВИДИН
Map Видин
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ВИДИН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ВИДИН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ВИДИН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ВИДИН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Видин.

Видин Коли под наем » Онлайн търсене

Видин Автомобили под наем » Категории

Видин Автомобили под наем » Модели

Видин » Информация

Видин се намира в най-северозападната част на България, на 199 км северозападно от София и на 30 км североизточно от сръбската граница. Разположен е на южния бряг на река Дунав и е първото голямо българско пристанище по течението на реката. На 2 км от града е разположен и фериботния комплекс, който през настоящото десетилетие вероятно ще бъде заменен от втори мост над реката. Фериботът е връзка с румънския град Калафат. Има много причини да се посети дунавския цитаделен град Видин – уникалната средновековна крепост Баба Вида, която е живо свидетелство от онази епоха със своите огромни стени, опасана от дълбок ров с вода, точно на брега на Дунава и датираща от 13-ти век, или джамията Осман Пазвантоглу и библиотеката, базиликата Свети Пантелеймон от 12-ти век, издигната от тежки камъни, Кръстата казарма, който сега е етнографски музей. Освен че е много интересен исторически град, Видин е също така отправна точка за екскурзии по Дунава. Ако търсите удобен и бърз транспорт във Видин, разгледайте рент а кар парка на Motoroads, състоящ се от нови автомобили на изгодни цени, които включват всичко. Още повече, че с нашия онлайн калкулатор, може веднага да получите точната цена за наема на автомобил във Видин и да го резервирате в реално време чрез нашата сигурна и лесна онлайн резервационна система.

  Видин »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Видин »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Видин »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Видин »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Видин » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Видин не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ВИДИН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ВИДИН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Видин коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Видин.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Видин коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Видин се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Видин.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Видин коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Видин. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Видин и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Видин коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Видин включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Видин коли под наем
Всички коли под наем в Видин имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Видин коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Видин коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Видин.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Видин коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Видин.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Видин коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Видин коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Видин.