ВИДИН коли под наем, ВИДИН рент а кар

Видин коли под наем »  Автомобил под наем » Видин
Sat Hi: 
Low: 
29°
26°
Видин
Temperature25°C
Sun Hi: 
Low: 
25°
23°
Както обикновено: всичко беше точно и коректно. Получихме колата в часа, в който колата беше поръчана и беше върната точно в часа, в който трябваше да бъде върната. Нямаше проблеми. Страхотен екип, удобно обслужване, добра комуникация. Много сме доволни, благодаря много. Алехандер Шустер2024-17-06
ВИДИН
Map Видин
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ВИДИН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ВИДИН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ВИДИН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ВИДИН! Видин.

Видин Коли под наем » Онлайн търсене

Видин Автомобили под наем » Категории

Видин Автомобили под наем » Модели

Видин » Информация

Видин се намира в най-северозападната част на България, на 199 км северозападно от София и на 30 км североизточно от сръбската граница. Разположен е на южния бряг на река Дунав и е първото голямо българско пристанище по течението на реката. На 2 км от града е разположен и фериботния комплекс, който през настоящото десетилетие вероятно ще бъде заменен от втори мост над реката. Фериботът е връзка с румънския град Калафат. Има много причини да се посети дунавския цитаделен град Видин – уникалната средновековна крепост Баба Вида, която е живо свидетелство от онази епоха със своите огромни стени, опасана от дълбок ров с вода, точно на брега на Дунава и датираща от 13-ти век, или джамията Осман Пазвантоглу и библиотеката, базиликата Свети Пантелеймон от 12-ти век, издигната от тежки камъни, Кръстата казарма, който сега е етнографски музей. Освен че е много интересен исторически град, Видин е също така отправна точка за екскурзии по Дунава. Ако търсите удобен и бърз транспорт във Видин, разгледайте рент а кар парка на Motoroads, състоящ се от нови автомобили на изгодни цени, които включват всичко. Още повече, че с нашия онлайн калкулатор, може веднага да получите точната цена за наема на автомобил във Видин и да го резервирате в реално време чрез нашата сигурна и лесна онлайн резервационна система.

  Видин »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Видин »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Видин »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Видин » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Видинне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ВИДИН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.