КАМЧИЯ коли под наем, КАМЧИЯ рент а кар

Камчия коли под наем »  Автомобил под наем » Камчия
Sun Hi: 
Low: 

-1°
Камчия
Temperature1°C
Mon Hi: 
Low: 

Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
КАМЧИЯ
Map Камчия
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КАМЧИЯ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КАМЧИЯ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КАМЧИЯ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КАМЧИЯ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Камчия.

Камчия Коли под наем » Онлайн търсене

Камчия Автомобили под наем » Категории

Камчия Автомобили под наем » Модели

Камчия » Информация

Курортът Камчия е разположен при устието на река Камчия, в сърцето на природния резерват Камчия. Намира се на 28 км на юг от Варна и на 5 км от магистралата Варна-Истанбул. Уникалното местоположение на курорта е рядка комбинация между Черно море с неговите прекрасни широки пясъчливи плажове и защитения от Юнеско резерват Камчия с неговите гъсти лонгозни гори. Ако планирате лятната си ваканция на българското Черноморие сред уникална природа с горско-блатиста буйна растителност, богата суб-тропична флора и редки водни водни птици, Камчия е идеалната дестинация за вас. Ако желаете да наемете кола за своята почивка в Камчия, ние ще бъдем радостни да ви асистираме по време на целия процес: от бързата, лесна и и сигурна онлайн рент а кар резервация до пълния пакет услуги, свързани с наемането на автомобил в Камчия и нашето облужване 24 часа 7 дни в седмицата.

  Камчия »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Камчия »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Камчия »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Камчия »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Камчия » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Камчия не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КАМЧИЯ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КАМЧИЯ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Камчия коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Камчия.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Камчия коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Камчия се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Камчия.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Камчия коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Камчия. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Камчия и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Камчия коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Камчия включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Камчия коли под наем
Всички коли под наем в Камчия имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Камчия коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Камчия коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Камчия.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Камчия коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Камчия.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Камчия коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Камчия коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Камчия.