СИНЕМОРЕЦ коли под наем, СИНЕМОРЕЦ рент а кар

Синеморец коли под наем »  Автомобил под наем » Синеморец
Sun Hi: 
Low: 
17°
14°
Синеморец
Temperature14°C
Mon Hi: 
Low: 
18°
14°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
СИНЕМОРЕЦ
Map Синеморец
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СИНЕМОРЕЦ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СИНЕМОРЕЦ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СИНЕМОРЕЦ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СИНЕМОРЕЦ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Синеморец.

Синеморец Коли под наем » Онлайн търсене

Синеморец Автомобили под наем » Категории

Синеморец Автомобили под наем » Модели

Синеморец » Под наем

Синеморец » Информация

Синеморец е разположен на 5 км на юг от Ахтопол, в най-южната част на черноморското крайбрежие, в близост до турската граница. Славата на Синеморец се дължи на неговите плажове - вероятно едни от най-красивите и чисти плажове по цялото крайбрежие, особено дългата 1 км пясъчна плажна ивица, която забавя вливането на реката Велека в морето. В последни години природолюбителите преоткриват Синеморец и като отправна точка за маршрути в привликателната девствена Странджа планина. Най-удобният начин да разгледате околностите на Синеморец е да наемете кола. Ако искате да сте сигурни в качеството на вашата рент а кар услуга в Синеморец, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени за коли под наем в Синеморец, както и сигурен начин за онлайн плащане и резервации.

  Синеморец »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Синеморец »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Синеморец »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Синеморец »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Синеморец » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Синеморец не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СИНЕМОРЕЦ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СИНЕМОРЕЦ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Синеморец коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Синеморец.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Синеморец коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Синеморец се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Синеморец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Синеморец коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Синеморец. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Синеморец и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Синеморец коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Синеморец включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Синеморец коли под наем
Всички коли под наем в Синеморец имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Синеморец коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Синеморец коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Синеморец.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Синеморец коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Синеморец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Синеморец коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Синеморец коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Синеморец.