ПАМПОРОВО коли под наем, ПАМПОРОВО рент а кар

Пампорово коли под наем »  Автомобил под наем » Пампорово
Sat Hi: 
Low: 
16°
Пампорово
Temperature17°C
Sun Hi: 
Low: 
18°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
ПАМПОРОВО
Map Пампорово
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ПАМПОРОВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ПАМПОРОВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ПАМПОРОВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ПАМПОРОВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Пампорово.

Пампорово Коли под наем » Онлайн търсене

Пампорово Автомобили под наем » Категории

Пампорово Автомобили под наем » Модели

Пампорово » Под наем

Пампорово » Информация

Пампорово е най-слънчевият български зимен курорт и най-южният ски курорт в Европа. Разположен е в сърцето на Родопите, на 90 км южно от летище Пловдив и на 260 км югоизточно от столицата София. Пампорово е много популярен сред туристите, които търсят качествена почивка, поради меката си зима с много сняг, множество отлични ски писти и ски съоръжения с различна степен на трудност, многобройни съвременни хотели и забавления. Като втория най-голям ски-курорт в България след Боровец, в Пампорово се предлагат много рент а кар и трансферни услуги. Ако обаче желаете да избегнете високите цени, които често се налагат от повечето рент а кар компании в разгара на сезона, резервационната система за коли под наем на Motoroads е много удобен и сигурен начин да получите най-добрата рент а кар услуга в Пампорово по възможно най-бързия начин. Пампорово е на кратко разстояние с кола под наем до няколко интересни тусристически дестинации: на 18 км южно от Смолян, на 10 км северно от ски курорта Чепеларе, на 12 км западно от автентичното родопско село Широка Лъка. Асеновград и вторият по големина манастир в страната – Бачковския, са лесно достъпни с кола под наем от Пампорово по път 86 в северна посока.

  Пампорово »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Пампорово »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Пампорово »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Пампорово »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Пампорово » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Пампорово не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ПАМПОРОВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ПАМПОРОВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Пампорово коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Пампорово.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Пампорово коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Пампорово се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Пампорово.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Пампорово коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Пампорово. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Пампорово и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Пампорово коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Пампорово включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Пампорово коли под наем
Всички коли под наем в Пампорово имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Пампорово коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Пампорово коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Пампорово.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Пампорово коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Пампорово.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Пампорово коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Пампорово коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Пампорово.